Review: Cien Natural Kiss & Sweet Violet lipstick

Afgelopen week spotte ik weer een make-up display bij Lidl. Uiteraard kon ik het niet laten hierin te grabbelen. Eigenlijk was ik op zoek naar de Cien Color Lip Butter, want daar ben ik super blij mee. Die hadden ze helaas niet, maar ik spotte wel deze twee hippe kleuren lipstick. Afgelopen zomer een knalroze variant bijna non-stop gedragen, dus was benieuwd naar deze kleuren.

homeofdaisies cien lipstick lidl sweet violet natural kiss 37 27 review

Ik koos de kleuren 27 Natural Kiss en 37 Sweet Violet. Harde kleuren vind ik niet geschikt voor kantoor, dus was vooral benieuwd naar Natural Kiss die er op de huls uitziet als lichtbruin met een warme roze ondertoon. Sweet Violet ziet er echt violet uit, zonder heel ‘in your face’ te zijn.

homeofdaisies cien lipstick lidl sweet violet natural kiss 37 27 review

Op mijn arm swatchen ze niet heel gepigmenteerd. Zeker de Sweet Violet moet ik vaak vegen om hem wat op te bouwen. Je blijft mijn huidskleur er doorheen zien. Natural Kiss ziet er mooi uit op mijn arm. Deze is ook niet super gepigmenteerd, maar geeft wel een subtiele kleur en mooie glans.

homeofdaisies cien lipstick lidl sweet violet natural kiss 37 27 review

Natuurlijk probeerde ik ze ook op mijn lippen. Ik heb redelijk dunne lippen, dus het is vaak lastig netjes ‘binnen de lijntjes’ te stiften. De Cien Lipstick heeft een redelijk spitse punt, waardoor het juist wel makkelijk netjes aan te brengen is op smalle gedeelten.

homeofdaisies cien lipstick lidl sweet violet natural kiss 37 27 review

Ohja, ik baalde wel dat Sweet Violet al niet meer mooi was toen ik hem uit de huls haalde. En dat terwijl hij helemaal in plastic geseald was! Was een kleine stukje uit het hoekje en zat een deukje in de voorkant.

Zoals ik had verwacht, is de Natural Kiss heel natuurlijk op mijn lippen. Mijn eigen lippen hebben best een rood/roze ondertoon en dat neutraliseert deze stick een beetje. Op de foto zie je het niet heel goed, maar hij is iets bruiner in het echt. Ik vind hem heel mooi! Het past goed bij een natuurlijke look, of juist bij een hele heavy eyelook om het wat uit te balanceren. Deze ga ik zeker ook door de weeks naar kantoor dragen.

homeofdaisies cien lipstick lidl sweet violet natural kiss 37 27 review

homeofdaisies cien lipstick lidl sweet violet natural kiss 37 27 review

Sweet Violet moet ik ook op mijn lippen meermalen opbrengen om een gelijke kleur te krijgen. Nu zijn mijn lippen door het weer wat droog, maar ik krijg telkens dotjes in mijn lipstick en het lijkt echt alleen bij deze te zijn. Heel jammer! De kleur is niet heel intens, maar het geeft eigenlijk best een leuk effect dat je mijn natuurlijke lipkleur er doorheen ziet.

homeofdaisies cien lipstick lidl sweet violet natural kiss 37 27 review

 

homeofdaisies cien lipstick lidl sweet violet natural kiss 37 27 review

Deze sticks zijn beide niet erg long lasting, maar dat is meestal met hele shiny sticks. Wat dat betreft houd ik meer van matte lipsticks; dan hoef ik na elk glas drinken of hap eten mijn lippen bij te werken. Maar als je dat niet erg vind dan zijn deze kleuren van Cien zeker wel aan te raden. En voor €1,99 slaan ze geen gat in je budget. Natural Kiss is my fav!

xo Daisy 

homeofdaisies cien lipstick lidl sweet violet natural kiss 37 27 review

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. purehappinezz schreef:

  Leuke blog! Ik wist niet eens dat Lidl ook make-up had. Ga ik toch maar even kijken haha 🙂

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks 😄 ze hebben volgens mij geen vast assortiment, alleen af en toe staat er een schap bij de week aanbiedingen. Maar dit keer stond het schap bij de verzorgingproducten (crèmes, douche, makeup doekjes etc) Hopelijk ook bij een lidl bij jou in de buurt! Xo Daisy

   Liked by 2 people

   1. purehappinezz schreef:

    Oke thanks voor de tip! Dan ga ik daar een volgende keer even zoeken haha

    Like

 2. Jolet schreef:

  Wat een apart kleurtje die laatste! Leuk hoor.

  Like

 3. suadtjee schreef:

  Mooie kleur

  Like

 4. Bo schreef:

  Die laatste vind ik persoonlijk niet zo mooi, maar de eerste wel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s