What’s in the bag? | 50 shades goodie bag

Afgelopen woensdag was de wereldwijde première van de boekverfilming van 50 shades of Grey. In veel bioscopen werd dit gevierd met een Ladies Night. Volgens mij was er in het hele land geen kaartje meer te krijgen en ik was blij dat ik meteen toen ik de trailer op TV zag heb gereserveerd! Het leuke is dat je voor die €2,00 extra heel veel leuke benefits krijgt op zo’n avond. Cocktail bij de ingang (en ik sneakte nog een tweede mee de zaal in), snoepjes, koekjes, chocolaatjes (we hadden de laatste op de schaal), heerlijke hapjes in de pauze, standjes met leuke spulletjes, na afloop een verloting (helaas niet in de prijzen gevallen) én een goodie bag on the way out. Ik neem je mee in mijn tasje!

homeofdaisies goody bag what's in the bag ladies night davince cinema 50 shades of grey fifty gift bioscoop

Hij was weer heerlijk goed gevuld dit keer. Standaard zitten er wat magazines in, proefmonstertjes, iets te eten en te drinken, reclame en kortingsbonnen.

homeofdaisies goody bag what's in the bag ladies night davince cinema 50 shades of grey fifty gift bioscoop

Een hele berg zoals je ziet. In de close-ups zal ik vertellen wat je allemaal ziet. Ik begin met de magazines: Beau Monde en Grazia. Altijd fijn om in te bladeren, lezen, inspiratie op te doen. Daar bovenop zie je een masker van papier met een kortingscode van Christine le Duc. Natuurlijk dé shop in stijl van 50 shades! Jammer dat daar niet een klein cadeautje van bij zat…

homeofdaisies goody bag what's in the bag ladies night davince cinema 50 shades of grey fifty gift bioscoop

Alsof ze het weten: mijn favo ‘gezonde’ fris is Crystal Clear sparkling lemon. Hmmm! Special K heeft een biscuit moments in de smaak chocola. De twee reepjes samen bevatten slechts 98 kcal. Ik ben benieuwd of dat net zo lekker zijn als een gewone chocoladereep. Mentos stopte de nieuwe Instand Breeze suikervrije pepermunt kauwgom in de tas. Het kleine zakje popcorn is in de zoete variant, altijd lekker!

homeofdaisies goody bag what's in the bag ladies night davince cinema 50 shades of grey fifty gift bioscoop

In de testertjes zit een Blistex Moisure Max lipverzorging met SPF15. Deze is verrijkt met Aloë Vera en Shea Butter. Dat klinkt heerlijk, kan niet wachten om deze te proberen! Gliss Kur heeft een nieuwe 10-days-shinie mask met liquid keratine. Hij hoeft maar 1 minuut in te werken, ideaal voor mijn drukke leven. Claudia Shiffer ontwikkelde samen met Schwarzkopf de Essence Ultime Omega Repair Shampoo, tegen gespleten punten. Aangezien ik van plan ben een jaar niet naar de kapper te gaan (september 2014 voor het laatst en hopelijk pas na de bruiloft in oktober) is dat geen overbodige luxe. Zeker proberen dus!

homeofdaisies goody bag what's in the bag ladies night davince cinema 50 shades of grey fifty gift bioscoop

In de categorie reclame een kortingsbon voor het boek ‘Vijftig tinten’ door de acteur die Mister Grey speelt: Jamie Dornan. Blistex introduceert Happy Lips, een zoete verzorging. Zelf houd ik niet zo van lipproducten met een smaakje dus die ga ik niet bestellen. Sexupyourlife.nl geeft 20% korting op de gehele vijftig tinten grijs collectie. Ik verklap de kortingscode: 50 tinten. En met de code: sexupyourlife ontvang je 10% korting op de rest van de collectie. Ook ontving ik een kortingsbon van WE fashion. Met de code LADIES02 ontvang je 20% korting op de hele collectie (tot 15 maart). Van Kaartwereld.nl ontving ik een unieke code om een gratis kaartje te verzenden. Zoals je weet houd ik van echte post, dus daar ga ik zeker gebruik van maken.

homeofdaisies goody bag what's in the bag ladies night davince cinema 50 shades of grey fifty gift bioscoop

Het eerste kookboek voor de zwangere vrouw heeft op de achterkant een kleine preview gegeven van de inhoud van het boek. Voor mij niet van toepassing voorlopig, maar het klinkt heel grappig! LaLigna geeft €7,50 korting bij besteding van €75 (tot 31 december 2015) met de code 50shadesofcolour. Lincherie geeft €10 welkomstkorting in de winkel bij inwisseling van de bon. Marique Maas heeft het Nederlandse antwoord geschreven op de 50 tinten serie. Mijn schoonzus Lotte is heel enthousiast over deze serie, nog spannender dan de 50 tinten serie zelf. Wat haar betreft dus een aanrader!

Phoe, echt een volle tas dames! Maak zeker gebruik van de kortingscodes als je ze nodig hebt 🙂 Wat zat er in jullie goodie bag? Wat vond je van de film? xo Daisy

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Chahrazad schreef:

  Wat een leuke goodiebag en dat voor twee euro extra. Hoe vond je de film?

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Ik heb de boeken niet gelezen dus was erg benieuwd. Zeker geen slechte film, aardig verhaal, mooi weergegeven. Niet zoveel naakt als Nederlandse films maar zeker niet zo preuts als ik had verwacht. Heb jij hem al gezien? Xo Daisy

   Like

 2. BeautyblogLaura schreef:

  Super leuke goodiebag! Ik moet hem nog gaan zien? x

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Zeker gaan kijken hoor! 🙂 Dank je xo Daisy

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s