Review: PS Beauty eyeliner, Liquid Glow en Egg make-up sponge

Het eerste weekend van februari heb ik heerlijk geshopt bij Primark in Den Haag (zie ook: What’s in the bag? | Primark Den Haag shoplog). Wat een heerlijk grote, overzichtelijke winkel! Zo anders dan ik gewend ben in Rotterdam (rotzooi!) Ik kon dus op mijn gemakje kijken en vond naast een stapeltje kleding ook wat beauty producten. Nu is het tijd om te proberen. Benieuwd wat ik er van vind?

homeofdaisies PS beauty primark review shoppen budget egg beauty blender liquid liner high lighter eyeliner paars

Ik begin met de Egg make-up Sponge. Hier ben ik ontzettend nieuwsgierig naar, want op internet lees ik zoveel goede reacties op The Beauty Blender. Maar die ligt niet bepaald in mijn budget dus voor slechts €2,00  hoop ik dat dit een goed alternatief is. Eerst heb ik me ingelezen over hoe The Beauty Blender werkt, want op de Egg Sponge staat helaas geen gebruiksaanwijzing. Dit heb ik nagedaan. Eerst maak je de spons goed nat onder de kraan of in een schaaltje water. Het is de bedoeling dat de spons het vocht opneemt, zodat het niet je product opslokt. Dat zou natuurlijk zonde zijn!

homeofdaisies PS beauty primark review shoppen budget egg beauty blender liquid liner high lighter eyeliner paars

The Beauty Blennder schijnt 2x zo groot te worden, maar dat is bij de Egg Sponge van Primark helaas niet het geval. Hij blijft net zo groot, wordt alleen vochtig. Nadat je hem nat hebt gemaakt, knijp je het meeste water er weer uit en kun je hem even drogen op een schone handdoek.

homeofdaisies PS beauty primark review shoppen budget egg beauty blender liquid liner high lighter eyeliner paarsDaarna is hij klaar voor gebruik. Je brengt er foundation, concealer en/of fixing powder mee aan. Dit kun je eerst op je hand smeren en dan aanbrengen of direct op je huid aanbrengen en daarna blenden. Ik moet zeggen dat optie 2 beter werkt, maar dat heb ik hier niet gedaan.

homeofdaisies PS beauty primark review shoppen budget egg beauty blender liquid liner high lighter eyeliner paars

Je product breng je ‘bouncend’ aan op je gezicht, dus niet smeren maar stempelen. Het sponsje is redelijk stevig van structuur, waardoor je niet te hard moet bouncen anders heb je een blauw oog haha! Ik moet zeggen dat het enorm snel werkt als je het product op je gezicht aanstreept en daarna blendt met het Ei. De kleuren mengen makkelijk door elkaar en ook door de structuur wordt het heel egaal. Veel mooier dan wanneer je het met een kwast aanbrengt. Ook het ‘puntje’ van het ei werkt makkelijk onder je ogen en in je neushoeken. Wel neemt het ei redelijk wat product in zich op. Ook nadat ik hem heb uitgespoeld blijf je foundation in het ei zien. Niet meer mooi roze dus! Toch denk ik dat het voor slechts €2,00 een goed alternatief is.

homeofdaisies PS beauty primark review shoppen budget egg beauty blender liquid liner high lighter eyeliner paars

Ik ben al lange tijd op zoek naar een liquid liner in een andere kleur. Nu is paars een van mijn favo’s, dus voor €1,50 kon ik deze niet laten liggen. Ik had stiekem een doosje opengemaakt om te kijken wat voor kwastje het was, omdat ik niet zo’n ster ben met kwastjes met lange dunne haren. Op een of andere manier gaan die alle kanten op staan als ik ze met teveel geweld (?!) terug in het potje wil doen. Anyway, diegene die ik had opengemaakt had een hard borsteltje. Fijn! Alleen toen ik deze thuis openmaakte bleek het wel een kwastje te zijn. Shit!

homeofdaisies PS beauty primark review shoppen budget egg beauty blender liquid liner high lighter eyeliner paars

Dat wordt dus flink oefenen en heel voorzichtig het kwastje terug in het potje doen… De kleur paars is veel donkerder dan de huls doet vermoeden. Erg jammer! Je kunt deze kleur alleen enigszins bereiken als je hem heel dun smeert, maar ook daar ben ik niet zo goed in. Voor onderstaande ooglook heb ik een zwarte liquid liner gezet tegen mijn wimperrand aan en daarboven de paarse lijn.

homeofdaisies PS beauty primark review shoppen budget egg beauty blender liquid liner high lighter eyeliner paars

De line blijft goed zitten, de hele dag. Ik moet wel serieus oefenen op dun strepen zodat je de kleur ziet én op het kwastje in het potje doen want ik heb al een paar haren verpest.

homeofdaisies PS beauty primark review shoppen budget egg beauty blender liquid liner high lighter eyeliner paars

Als laatst de PS Beauty Liquid High Lighter. Dit is een soort crème die je aanbrengt op de plaatsen die je wil laten shinen! Vooral je jukbeenderen, maar misschien ook een beetje in dat ‘gootje’ onder je neus die naar je lip loopt. Dit zorgt er namelijk voor dat je bovenlip iets groter lijkt. Dat wil ik wel met die smalle lippen van mij!

homeofdaisies PS beauty primark review shoppen budget egg beauty blender liquid liner high lighter eyeliner paars

De structuur voelt echt als een dunne dagcrème en is wat gekleurd. De eerste keer had ik echt véél te veel gepakt, je hebt er echt maar een drupje voor nodig. Hiermee had ik echt mijn hele gezicht kunnen smeren haha want hij is echt dun. Don’t try this at home 😉 (ik heb het meeste er weer af gehaald!)

homeofdaisies PS beauty primark review shoppen budget egg beauty blender liquid liner high lighter eyeliner paars

Maar goed, omdat je er dus heel weinig van nodig hebt, is die €3,00 wel echt for the long run. Met deze tube ga je heel lang doen. Je shined niet als een diamant, maar het geeft een hele subtiele kleur af.

homeofdaisies PS beauty primark review shoppen budget egg beauty blender liquid liner high lighter eyeliner paars

Voor in totaal €6,50 toch weer wat leuke aanwinsten in mijn beauty stash! Ik ben vooral heel blij met de Egg Sponge. Als je niet te gek hard duwt, brengt hij heel makkelijk verschillende kleuren foundation en concealer aan. Ook de high lighter crème is fijn voor een natural glow. Die eyeliner, tsja, dat is een kwestie van oefenen. Maar dat komt vast goed!

Wat is jouw favo beauty product van PS Beauty van Primark? xo Daisy 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s