Mijn week in plaatjes #6

Ongelooflijk dat het alweer week 6 is! Voor mijn gevoel is het nog maar 2 weken geleden dat het oud en nieuw was. Afgelopen week is redelijk rustig geweest, met werken en in mijn vrije tijd weinig plannen. Wel was Jochem zaterdag vrij (dat gebeurd maar 1x per maand) en daar hebben we heerlijk van genoten. Kijk je mee?

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

Dinsdagavond had ik een berichtje bij iemand gezien dat je bij Postnl je eigen postzegels kon maken en die met een kortingscode even duur waren als gewone zegels. Super leuk! Dat moest ik natuurlijk onderzoeken, dus woensdag lekker aan het proberen geweest. Uiteindelijk een keuze gemaakt, besteld en had ze vrijdag al binnen. Ik ga ze jullie alleen niet laten zien, want dat mag een verrassing blijven voor de ontvangers 😉 ’s Middags werd ik niet zo lekker op kantoor, dus was blij dat het 17.00 uur was, mijn auto kon ophalen en naar huis kon. Jochem heeft voor soep en broodjes gezorgd, zodat ik op de bank kon liggen. Had vooral last van mijn nek, wat dan vaak uitmondt in misselijkheid.

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series postnl

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

Donderdag ging het gelukkig alweer wat beter, hoewel.. mijn auto een regelrecht ijsklontje was. Omdat ik nog een berg boodschappen moest halen na het werk, moest ik hem wel ontdooien. En toen dat eindelijk was gebeurd, blokkeerde de vuilniswagen bijna 10 minuten mijn auto waardoor ik niet kon uitparkeren. Al met al dus dik te laat op mijn werk. Shit! Had wel een leuke taak die ochtend, namelijk foto’s maken van het vervangen van de lichtbak die tegen de gevel hangt. Eindelijk het juiste logo! In het begin was het licht aan het sneeuwen, maar toen het eenmaal hing was de lucht strakblauw. Super tof voor in ons intern nieuwsblad waar ik de eindredactie van doe. ’s Avonds kwam Anne eten. Ik probeerde een nieuw recept: witvis met kokosrijst en sweet chili. En ik moet zeggen, het was goed gelukt dus die ga ik zeker nog eens maken om te bloggen! Nog steeds zitten mijn mollen erin hihi hoewel ik het serieus héél tof zou vinden als het Rick is. Hij doet altijd zo lekker onschuldig. Ohja en de koekjes vielen in de smaak 😉

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

 

Vrijdag was het warme truiendag en hoewel ik een thuiswerkdagje had heb ik de kachel pas na 15.30 uur aangezet. Goed hè?! 🙂 Lekker in mijn badjas gewerkt, thee gedronken en met Bailey gekroeld (hoewel dat laatste niet zo handig is met een laptop op schoot en werk wat af moet). ’s Middags had ik een heleboel to do’s waar uiteindelijk niks van is gekomen. Ik kreeg namelijk de rekening van de garage en die was de helft meer dan was afgesproken. Flink baalmoment waar ik even voor nodig had om naast me te leggen. ’s Avonds gingen we gezellig bij Jochem zijn ouders eten, even bijgekletst met hen. Daarna thuis een The Big Bang Theory marathon gehouden. Blijft een heerlijke serie! Jammer alleen van Penny’s kapsel, zo zonde!

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

Zaterdag was Jochem vrij, yay! Hij heeft lekker lang uitgeslapen, ik heb Gossip Girl (voor de 100e keer) gekeken en cakejes gebakken. ’s Middags hebben we een rondje gelopen in de stad en samen koffie gedronken. Zo fijn! Hoop dat hij ooit een baan krijgt waarbij hij elke donderdagavond en zaterdag vrij is, zodat we vaker over de zaterdagmarkt kunnen struinen, kaasjes proeven bij alle kraampjes, koffie drinken op het terras… Daarna hadden we afgesproken met mijn oma. We zouden Chinees gaan halen, maar die bleek helaas dicht dus hebben we frietjes gehaald. Hmmm cheat day! Toen we thuis kwamen hebben we de TBBT-marathon voortgezet haha we zijn serieus al bijna door het laatste seizoen heen. Oeps!

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

Zaterdagavond was mijn lichaam al behoorlijk vermoeid, maar zondag was het helemaal erg. Na de boodschappen voelde ik me alsof ik een marathon had gelopen, zo zwaar voelde alles. Super vervelend en ik wil daar nooit aan toegeven maar nu moest ik wel. Ik heb zelfs nog op de bank liggen slapen ’s middags. Het enige dat ik nog gedaan heb, is samen met Jochem gekookt (aardappel stoofpotje) maar meer lukte niet. Daar baal ik soms zó van!

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

Maandag was het niet veel beter. Wel ben ik gaan werken, maar dat ging niet van harte. Gelukkig werk ik op maandag en vrijdag maar een halve dag en kon ik de rest van de middag op de bank liggen. Dinsdag was het nog niet beter en besloot ik thuis te blijven. Meer dan af en toe thee maken lukte niet. Hopelijk ben ik snel weer een beetje fit. Hoop vooral dat het snel wat beter weer wordt, want dat heeft enorm effect op hoe ik me voel. Het vocht in de lucht maakt mijn gewrichten pijnlijk en stram en dat vreet veel energie.

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

Ohja we zijn deze week 2 jaar samen én halverwege onze verloving. Yay! Omdat ik me niet top voel vieren we het niet echt, hopelijk kan ik dit weekend uitgebreid voor hem koken. Ik heb overigens nog wel een klein cadeautje voor hem in petto.. Wat dat is lees je volgende week wel 😉

Hoe was jullie week? xo Daisy

homeofdaisies week in plaatjes PLOG fotos fotografie weekend chinees friet werk sony samsung series

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. fablefrique schreef:

  Ik kende je blog nog niet, leuk dat het zo persoonlijk is. Daar hou ik van! Liefs, x Frederique

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks 😄

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s