50 shades of grey eyelook

Nu heb ik letterlijk geen letter gelezen uit de trilogie, maar van mijn vriendinnen heb ik goede verhalen gehoord. Ik ga deze boeken ook hoogstwaarschijnlijk nooit lezen, maar oh wat ben ik benieuwd naar de film! Hoe gaan ze deze (vaak) heftige scènes Hollywood-proof maken? Dat MOET ik natuurlijk zien. Vanavond is de wereldwijde première van de verfilming van 50 shades of Grey en vele bioscopen hebben een speciale Ladies Night georganiseerd. Zo ook de bioscoop bij mij om de hoek. Om alvast in de stemming te komen, maar ik me – in verschillende tinten grijs – op.

homeofdaisies 50 shades of grey ladies night movie premiere film bioscoop eyelook make-up max&more

Ik gebruik voor deze look de Blue palette van MAX&MORE, maar je kunt natuurlijk ook een ander palette gebruiken. Je hebt 4 verschillende tinten grijs nodig en een lichtere kleur om te high lighten (wit of crème). Ik begin in mijn ooghoeken de lichtste kleur grijs aan te brengen. Dit doe ik toch ongeveer 1/3e van mijn ooglid.

homeofdaisies 50 shades of grey ladies night movie premiere film bioscoop eyelook make-up max&more

Daarna vul ik het middelste gedeelte in met een tintje donkerder grijs.

homeofdaisies 50 shades of grey ladies night movie premiere film bioscoop eyelook make-up max&more

Vervolgens breng ik de donkerste kleur grijs aan in de buitenste hoek. Dit doe ik in een soort V-vorm, want ik pak meteen de crease mee (1/3e deel).

homeofdaisies 50 shades of grey ladies night movie premiere film bioscoop eyelook make-up max&more

De rest van de crease vul ik in met de derde kleur in de reeks van licht naar donker. Ik high light mijn ooghoek met een witte poeder. Dit maakt mijn blik open.

homeofdaisies 50 shades of grey ladies night movie premiere film bioscoop eyelook make-up max&more

Een aantrekkelijke oogopslag vraagt natuurlijk om een flinke laag mascara! Deze breng ik eerst op mijn bovenste wimpers aan.

homeofdaisies 50 shades of grey ladies night movie premiere film bioscoop eyelook make-up max&more

Onder mijn onderste wimperrand, breng ik tot 2/3e (van buiten naar binnen) de derde kleur in de reeks aan (van licht naar donker) met een platte kwast. Als je dit niet hebt, kun je het ook met een wattenstaafje voorzichtig aanbrengen. Het overgebleven stukje vul ik in met de lichtste kleur grijs.

homeofdaisies 50 shades of grey ladies night movie premiere film bioscoop eyelook make-up max&more

Ik maak de look af met een flinke lik mascara op de bovenste en onderste wimpers en een knalrode liquid lipstick van MAX&MORE. Als oufit kies ik voor het thema: leather and lace. Altijd een fijne, verleidelijke combinatie!

homeofdaisies 50 shades of grey ladies night movie premiere film bioscoop eyelook make-up max&more

homeofdaisies 50 shades of grey ladies night movie premiere film bioscoop eyelook make-up max&more

homeofdaisies 50 shades of grey ladies night movie premiere film bioscoop eyelook make-up max&more

Ga jij nog naar de film 50 shades of Grey (vanavond)? Heb jij wel de boeken gelezen? Ik ben heel nieuwsgierig en super benieuwd hoe het gaat zijn. Ik houd jullie op de hoogte! xo Daisy 

homeofdaisies 50 shades of grey ladies night movie premiere film bioscoop eyelook make-up max&more

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s