Review: Cien aqua moisterising cream

Met sommige dingen ben ik erg productvast. Ik wil eigenlijk geen ander merk dan deze. Zo ook met dagcrème. Maar soms, soms wordt je verplicht wat anders te proberen. Want ik was er van overtuigd dat ik nog een nieuwe verpakking had staan toen ik het laatste likje uit het potje haalde. Niets was minder waar. En na het werk heb ik geen tijd om langs de Etos te fietsen. Toen ik boodschappen deed bij Lidl besloot ik dit potje mee te nemen. Voor minder dan 3 euro een goede om te proberen dacht ik zo!

homeofdaisies cien aqua moiserising cream blue dagcreme lidl  budget

Deze crème is geschikt voor alle huidtypen en bevat een hele lichte SPF 4. Een van de hoofdbestanddelen is Glycerine, wat heel verzorgend werkt. Mijn oma zweert zelfs bij pure glycerine en als je haar hebt gezien, zou je voortaan niets anders willen gebruiken dan dit! Daarnaast zorgt vitamine E dat je huid niet snel verouderd. Moet je natuurlijk niet te veel in de zon zitten, want die SPF4 helpt niet enorm.

homeofdaisies cien aqua moiserising cream blue dagcreme lidl  budget

Het doosje belooft natuurlijk een heleboel, maar eerst proberen, dan geloven. Ik open het potje, verwijder het folie. En tot mijn verbazing komt er een aqua kleurige crème tevoorschijn. Dat had ik niet verwacht!

homeofdaisies cien aqua moiserising cream blue dagcreme lidl  budget

Ook de geur van de crème komt me tegemoet. Hij ruikt namelijk heel fris. De crème voelt heel zacht op mijn huid en ik hoef er niet veel van te gebruiken want hij smeert goed uit. In eerste instantie was ik bang dat hij niet goed introk en een laagje achterliet. Maar toch trok hij even later in en liet hij niets achter. Fijn! Toen ik het de volgende dag na het douchen opsmeerde – waarvoor ik ook nog had gescrubd – voelde ik de crème wel even prikken. Er zit duidelijk ook alcohol in.

homeofdaisies cien aqua moiserising cream blue dagcreme lidl  budget

Maar al met al ben ik zeker niet ontevreden over deze crème. Ik ga het potje zeker opmaken voor ik weer een nieuwe – of misschien gewoon weer mijn oude vertrouwde – koop. Mijn huid is zacht en de geur is heel fris. Je moet alleen niet direct make-up op willen smeren, want het duurt een paar minuten voor hij goed is ingetrokken.

homeofdaisies cien aqua moiserising cream blue dagcreme lidl  budget

Ben jij bekend met het merk Cien? Heb je wel eens producten hiervan gebruikt? xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s