Mijn week in plaatjes #5

Ik heb echt een hele leuke week achter de rug, met als hoogtepunt een weekendje naar mijn vriendin Simone in Rijswijk. Ook werd mijn blogpost City tip: Zierikzee mega-de-pega goed bekeken! Hallo naamsbekendheid 🙂 Kijk je mee hoe de rest van mijn week was?

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi

Woensdag werd ik wakker met een telefoon vol meldingen van WordPress. Mijn blog was zó vaak bekeken, dat hij bijna niet meer snapte hoe dat kwam. Nou ik wel, want de post City tip: Zierikzee is flink gedeeld door de lokale ondernemers. Super tof om te zien! Echt veel leuke reacties van ze gehad. En elk uur bleven de views maar stijgen en stijgen. Het deed me een beetje blozen. Onderstaande foto is trouwens van ’s morgens vroeg, het werd dus alleen nog maar meer!

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi

Ook kreeg ik mijn salaris, sowieso mijn meest favo moment van de maand 😉 Met een weekendje Rijswijk/Den Haag in het vooruitzicht kwam dat heel goed uit. Alleen toen ik een telefoontje kreeg van de garage – waar mijn auto stond omdat hij opeens rookte als een stoomboot uit de uitlaat – kon ik die grote tassen en pijnlijke rug van het sjouwen vergeten. De koppakking moet worden vervangen, een heel duur grapje helaas… Afgesproken dat ik hem vrijdag bracht en ik een leenauto mee kreeg. Ik kon dus gelukkig nog wel bij Simone komen!

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi

Donderdag na het werk Devious Maids terug gekeken en daarna snel naar de HEMA om mijn pakketje op te halen. Ik kreeg het mailtje pas zondag (terwijl hij toch echt zaterdag al was verstuurd) en door de week had ik geen tijd gehad. Het was mijn Instax mini 8! Yaaaay! Nu alleen nog ergens films vandaan zien te toveren, want die blijken echt overal uitverkocht. Inmiddels online ergens gevonden, hopelijk snel in huis.

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi instax

Daarna bij Anne gegeten en samen met grote ogen de gebeurtenissen bij NOS gevolgd. Vlak voor we van RTL4 wilden zappen naar Wie is de Mol?, begon daar opeens het nieuws. Het leek me een beetje gek tijdstip voor het RTL Nieuws. Al gauw bleek waarom deze extra uitzending was. Super heftig!

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi instax

Vrijdagochtend thuis gewerkt, wat blogs uitgewerkt, lekker getut en mijn tas ingepakt voor vertrek. Toen ik mijn 206 inruilde voor een Toyota Starlet was ik iets minder blij. Vooral toen ik er in ging rijden. Wat een barrel zeg! Ik heb het maar niet tegen mijn moeder verteld (sorry mam!) maar hij remde voor geen meter, schudde als een gek als er een hobbel of bobbel in de weg zat en ook de ruitenwisser deed het maar half (leuk, middenin een regenbui). Onderweg nam ik ook nog een verkeerde afslag, zodat ik de laatste 45 minuten op een 60-weg reed in plaats van gewoon over de snelweg. Met witte knokkels kwam ik – een beetje later dan gepland – dan toch op plaats van bestemming aan. Gauw tassen neergegooid, een deootje tegen het angstzweet opgespoten en toen tijd voor plezier!

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi instax

Simone is degene die me verslaafd heeft gemaakt aan sushi en we gingen dan ook weer naar de plek des onheils 😉 Moshi Moshi in Rijswijk. Mijn alltime favorite daar is de Crispy Sushi (die groene, rechts op de foto). Yumm! Bij deze tent krijg je ook een toetje en daarvoor koos ik uiteraard mango-ijs.

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi instax

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi instax

Zaterdag vroeg uit de veren, want we hadden een hoop op de planning staan. Met de tram naar Den Haag die – heel vervelend- stopt voor Primark. Daar onszelf uitgeleefd, maar op het einde toch een goede selectieronde gedaan zodat we niet totaal arm de deur uit gingen. Na de Primark hadden we wel een kop koffie verdiend. Benieuwd wat ik bij Primark heb geshopt? Lees dan de What’s in de bag? | Primark Den Haag shoplog.

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi instax

Toen nog even de Kruidvat in gegaan en daarna was het alweer tijd om de tram terug te nemen. Omdat Simone niet bij mijn verjaardag kon zijn, kreeg ik namelijk een High Tea van haar bij Anders en Meer in Oud-Rijswijk. Super leuk en hmmm lekker! Ik was vooral gek van al die verschillende smaakjes thee en heb na afloop ook nog twee zakjes meegenomen voor thuis. Heerlijk voor in mijn infuser. De avond hebben we gevuld met films kijken en kletsen.

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi instax

Zondag waren we allebei vroeg wakker, maar hebben we lekker lang lui in ons pyjama gezeten. Heerlijk ontspannen! Helaas was het ’s middags alweer tijd om afscheid te nemen met de plechtige belofte in maart/april elkaar weer te zien. Thuis komen is natuurlijk ook fijn, ik was blij Jochem weer te zien en een avondje samen te hebben (en WIDM teruggekeken. Ik verdenk Marlijn steeds meer!)

Ohja, donuts en Milk&Fruit is wel ‘ons dingetje’ van Simone en mij. Een date van ons is dus ook niet compleet zonder! Die ging dus mee in de tas op de heenweg 😉

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi instax

Maandagochtend bracht ik de doodenge Startlet weer terug. Ik woon namelijk in een zone waar je parkeervergunning moet hebben en dat is niet handig met een leenauto. Alleen naar huis lopen is best een eind, dus lieve Jochem kwam me ophalen op de fiets (in de sneeuw!!!). Samen ’s middags nog wat to do’s weggestreept. ’s Avonds was ik alleen, dus lekker op tijd mijn bed in gedoken met een warme pittenzak (het was koud op de slaapkamer), een kopje thee en het dagboek van Anne Frank.

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi instax

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi instax

Dinsdag hele drukke dag op het werk, maar wel heel leuk. ’s Middags definitief akkoord gegeven voor onze feestlocatie van de bruiloft. Aaaah so excited! Ga jullie lekker niks verklappen!

homeofdaisies mijn week in plaatjes instagram primark rijswijk den haag auto peugeot 206 toyota starlet garage shoppen high tea sushi instax

Hoe was jouw week? xo Daisy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s