Mijn week in plaatjes #4

Nieuwe week, nieuwe kansen. In Mijn week in plaatjes #3 las je onder andere dat we helemaal opnieuw moesten beginnen met onze zoektocht naar een geschikte feestlocatie voor onze bruiloft. Benieuwd hoe dat verder gaat? 

homeofdaisies bloem bloembol wit week in plaatjes

Afgelopen woensdag meteen de zoektocht voortgezet voor onze trouwlocatie. Met mijn moeder, vriendin en schoonzus overlegd of zij nog wat mogelijkheden wisten en wat ons ook leuk leek direct gemaild en gebeld. Fijn, wat afspraken in de agenda gezet! Fingers crossed en hopen dat er iets naar ons zin tussen zit. ’s Avonds kookte Sophie heerlijk Italiaans voor ons. Ziet er nog vrolijker uit op dat leuke rode polkadot kleed. Daarna zijn we met z’n drieën gaan aqua joggen. Jochem had precies hetzelfde als wat wij de vorige week hadden; “we doen mee om te lachen” en het dan vervolgens stiekem zo leuk vinden dat je volgende week weer wilt! Het is namelijk echt op leuke muziek die lekker hard staat. En met een paar keiharde hardcore knallers was Jochem verkocht 😉 Voor herhaling vatbaar dus! Ohja, op de fiets was het super koud dus ik heb serieus 10 minuten met m’n jas aan in het hokje gezeten voor ik me durfde uit te kleden. Brrrr!

homeofdaisies week in plaatjes italiaans sophie koken polkadots

homeofdaisies week in plaatjes zwemmen aqua joggen koud fietsen

Donderdag had ik een drukke dag op het werk. Hoewel ik het super leuk vind, was ik blij dat ik thuis was en even rustig op de bank Devious Maids kon kijken. Ik kijk dat overigens op donderdagmiddag (begint rond 17.15 uur) en dat is dan de aflevering van de week ervoor donderdagavond. Want ik kijk donderdagavond natuurlijk Wie is de Mol? Daarna kwam Anne gezellig eten, even bijgekletst, gegeten en WIDM gekeken. Ik verbaas me er nog steeds over dat al ‘mijn’ mollen er nog steeds in zitten. Vorig jaar vlogen ze er namelijk achter elkaar uit hahaha en op den duur wilde ik niet eens meer gokken. Ik zit nu nog altijd op Chris en Marlijn. Super jammer dat Ajouad eruit is, hij is zo leuk!

homeofdaisies week in plaatjes donderdag widm wie is de mol chocola koekjes

Vrijdagochtend weer in pyjama thuis gewerkt. I love it! ’s Middags nog wat zakelijke dingen afgehandeld en stiekem paar afleveringen Greys Anatomy gekeken voor ik naar mijn ouders ging. Bailey heeft namelijk speciaal voer nodig omdat ze heel snel blaasontsteking krijgt en het merk voer waar ze goed op reageert verkopen ze niet in de stad. Shit! En aangezien het vlakbij mijn ouders is, goede reden om daar even een bakje te doen. Plus dat ik m’n vader een dikke kus moest geven, omdat hij eindelijk een contract heeft gekregen op z’n werk! Toen ik ’s avonds thuis stond te koken, schoot het opeens heel erg in m’n rug. Heel de avond beetje zielig in de bank gezeten met een warme pittenzak. Gelukkig zorgde Jochem goed voor mij en zijn zusje die op visite was.

homeofdaisies week in plaatjes

homeofdaisies week in plaatjes chocola

Zaterdag was de pijn al iets minder gelukkig, al was het alleen al door alle lieve berichtjes op instagram ♡ En na uurtje tutten in de badkamer met bakje thee is de wereld sowieso een stuk leuker! Wel even schrikken met m’n auto toen ik weg wilde rijden. Eerst wilde hij niet starten en daarna een dikke witte rookpluim. Na een rondje rijden was het gelukkig weg en kon ik alsnog naar mijn afspraak met mijn mede ginger Mariska! We gingen lunchen in Zierikzee en ze liet me de stad zien. Ik was er namelijk al heel lang niet geweest. Super leuke winkeltjes en hotspots ontdekt. Deze lees je in City Tip Zierikzee. ’s Avonds nam Jochem me mee uit eten naar de Griek, Rhodos in Goes. We twijfelden of we nog een voorgerechtje zouden nemen, maar ben blij dat we het niet gedaan hebben. Zo. Veel. Vlees! Zelfs Jochem kon het niet op! Daarna heerlijk uitgebuikt op de bank.

homeofdaisies week in plaatjes thee drinken badkamer zaterdag

homeofdaisies week in plaatjes lunch zierikzee marktzicht vis club sandwich

homeofdaisies week in plaatjes

 

homeofdaisies week in plaatjes griek rhodos goes

Zondag lui dagje, niet veel anders gedaan dan de laatste aflevering Greys Anatomy seizoen 10 gekeken (janken!), Soof (yay dansende Dan Karity!) en verder beetje tv gekeken.

homeofdaisies week in plaatjes greys anatomy zondag bank huilen cristina meredith

homeofdaisies week in plaatjes soof zondag dvd dan karity

Maandagmiddag hadden we 2 afspraken om de bruiloft te bespreken. De eerste was voor mij niet meteen favoriet vooraf, maar toen we uiteindelijk de rondleiding en proeverij hebben gehad was ik 300% verrast! De locatie was super mooi, hoeven niks aan decoratie te doen en het eten was fantastisch. Onderweg naar de volgende locatie hadden we al de offerte binnen die ook zeker niet tegenviel. De volgende afspraak viel direct wat minder in de smaak, omdat we net zo’n hoogtepunt hadden gehad. Denken dus niet dat dit iets wordt. ’s Avonds had Jochem mannenavond, dus ik was alleen thuis. Makkelijk gegeten met soep en focaccia, omdat ik toch nog redelijk vol zat van de proeverij eerder op de middag.

Ohja en don’t mind de slechte kwaliteit van de foto… mijn telefoon deed een beetje gek?!

homeofdaisies week in plaatjes maandag proeverij eten bruiloft trouwen

 

homeofdaisies week in plaatjes eten rode uiensoep focaccia brood

Hoe was jouw week? Ik heb trouwens weer lekker veel gegeten haha moet echt eens verandering in komen :-p

xo Daisy

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. isabel schreef:

    Waarschijnlijk niet in het seizoen dat jij gezien hebt. (en ik hoop dat je het al gezien hebt anders is het nogal een spoiler) Maar ik vergeef het ze NOOIT dat George moest sterven… 😦 😦

    Like

    1. Home of Daisies schreef:

      Phoe dat George dood ging was al in seizoen 6. Ik heb vooral hard gehuild toen Meredith 007 herkende. En dat Danny dood gaat en Izzy in haar jurk uit de lift stapt… sowieso elk seizoen tranen met tuiten! S11 is in Nederland al op tv, maar ik wacht op de dvd zodat ik lekker (zonder reclame!) door kan kijken 😉 xo Daisy

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s