Review: 100% sapjes

Brrrr het is koud. Om me heen is iedereen verkouden of grieperig. Tijd om dat vitaminepijl op te krikken met wat gezonde sapjes. Nu heb ik geen juicer of sinaasappelpers, dus ga ik graag voor gemak. Sap uit een pak zit vaak boordevol toevoegingen, suikers en e-nummers. Niet echt gezond. Maar deze 100% sapjes die verkrijgbaar zijn bij Action bevatten echt enkel puur sap.  Ik ben benieuwd…

homeofdaisies 100% sap action la vida loca caribbean queen review fruit gezond vruchten

In het schap vielen deze pakken echt op. Super leuk ontwerp, vrolijk en natuurlijk. Ook zijn de namen erg grappig. Ik gooide La Vida Loca en Caribbean Queen in mijn mandje. Dat klonk wel lekker zomers en in die donkere dagen kan ik dat wel gebruiken. Ogen dicht en mezelf op een warm strand inbeelden!

homeofdaisies 100% sap action la vida loca caribbean queen review fruit gezond vruchten

Ik probeerde eerst Caribbean Queen, waar 51% ananas, 21% druiven, 21% sinaasappel, 2% banaan, 4% mango, 1% passievrucht en wat gember aan toegevoegd zit. Ik was een beetje bang voor de gember, want daar houd ik echt niet van. Die geeft een hele bittere en overheersende smaak als je die los eet. Je ruikt hem wel, maar proeven gelukkig niet in deze sap! Wel vind ik de ananas erg overheersend, zowel qua kleur als smaak.  Er zit geen vruchtvlees in deze sap, waar ik heel blij mee ben, want daar houd ik echt niet van!

homeofdaisies 100% sap action la vida loca caribbean queen review fruit gezond vruchten

homeofdaisies 100% sap action la vida loca caribbean queen review fruit gezond vruchten

De La Vida Loca heeft een subtiele, zoete geur. Hij is licht oranje van kleur en ziet er dus uit als de ‘standaard’ multivitaminedrank (die meestal barsten van de toegevoegde suikers). In dit pak zit 30% ananas, 30% appel, 25% sinaasappel, 10% kokosnoot en 5% guave.  In tegenstelling tot Carribean Queen is de ananas hier totaal niet overheersend. De smaakjes blenden goed in elkaar en eigenlijk kan ik niks los opnoemen. Deze smaakt echt super zomers! Ik heb gewoon zin om een half schijfje sinaasappel aan de rand de zetten met een parapluutje erin. Zo blij word ik ervan! Ook deze bevat geen vruchtvlees.

homeofdaisies 100% sap action la vida loca caribbean queen review fruit gezond vruchten

homeofdaisies 100% sap action la vida loca caribbean queen review fruit gezond vruchten

Hebben jullie deze sapjes al eens geprobeerd? Wat doen jullie om genoeg vitaminen binnen te krijgen deze winter? xo Daisy  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s