Badkamer dromen

Nu heb ik qua formaat alles behalve iets te klagen over mijn badkamer. Hij is groot. Heel groot. Mooie, grote, donkere tegels, giga douchecabine met glazen deur, grote rechthoekige wasbak met verlichte spiegel erboven, ruimte voor wasmachine, droger én wasrek, extra toilet en ruimte voor kastjes. Maar hè, er valt altijd wat te dromen… Hier wat inspiratie voor mijn droom badkamer.

homeofdaisies badkamer bad douche bathroom dromen

Momenteel ben ik aan het rondkijken voor andere kastjes in de badkamer, of in elk geval wat extra planken. Ik heb pas namelijk een paar leuke glazen potten gekocht, waar ik onder andere mijn lippenstiftjes, glossjes en nagellak in bewaar. Nu staan ze allemaal bij elkaar bovenop een kastje, maar dit is niet zo praktisch. Nu heb ik, aan de andere kant van de wastafel, nog precies genoeg ruimte om dit handige wandrek op te hangen. Binnenkort maar eens naar Ikea!

homeofdaisies ikea lack wandrek badkamer douche opruimen opbergen

Maar er zijn natuurlijk zat ideeën die je kunt uitvoeren als je je badkamer toch al verbouwt, vooral als het gaat over slimme opbergruimte.

homeofdaisies pinterest badkamer opruimen ruimte opbergen

homeofdaisies opbergen badkamer opruimen ruimte

homeofdaisies badkamer opruimen opbergen ruimte ikea

Wat ik wel erg mis is een bad. Zeker, omdat ik vaak rugpijn heb (Jochem trouwens ook) lijkt het me heerlijk elke week eventjes een uurtje te ontspannen in een heet bad. Kaarsjes aan. Muziekje aan. Boekje erbij. Ik droom nu al helemaal weg… Maar dan graag wel eentje waar ik met mijn 1 meter 80 in pas, want meestal hebben alsnog mijn knieën of mijn schouders het koud!

homeofdaisies bad badkamer dromen bathroom

homeofdaisies badkamer bad bathroom bath dromen

homeofdaisies badkamer bad bathroom dromen

Nu is onze huidige douchecabine al heerlijk ruim, er valt natuurlijk altijd te streven naar meer. Een tweede douchekop of een stortdouche, zodat niet een van de twee kou hoeft te hebben als je samen doucht. Of een grote glaswand voor extra licht. Of van die handige ingebouwde planken, zodat je niet zo’n stom rekje hoeft op te hangen om je shampoo’s en douchecrèmes neer te zetten…

homeofdaisies badkamer bad bathroom dromen douche

homeofdaisies badkamer bad bathroom opruimen ruimte

Je ziet, houd ik wel erg van donkere, rustieke sfeer in de badkamer. Hier kom je toch helemaal tot rust? Zoals wel meer dingen roep ik alvast: voor het volgende huis 😉

Hoe ziet jullie droom badkamer eruit? xo Daisy 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s