Mijn week in plaatjes #3

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe week in plaatjes. Het was een week met ups en downs kan ik je vast vertellen. Benieuwd wat  ik de afgelopen week allemaal heb gedaan? Je ziet en leest het hier!

Misschien had je het al op instagram gezien, maar woensdag had ik een echte chocolade-dag! Ik was heel erg moe en dan ken je het wel, dan pak je gemakkelijk naar suikers die je weer een beetje oppeppen. Zo nam ik eerst een kopje warme chocomelk en een paar uur later vond ik nog een vergeten chocoladeletter in mijn bureaula. Kwam dat even goed uit! Mijn collega had rond Sinterklaas gezegd dat het een goed idee was hem te bewaren voor een dag dat we het nodig hadden. Zo gezegd, zo gedaan en een dikke maand later natuurlijk straal vergeten. Wat fijn dat ik hem vond (én niet meteen helemaal heb verorberd, zodat ik nog eens een baaldag kan hebben haha!).

homeofdaisies chocomel choco addict suiker

homeofdaisies chocomel choco addict suiker

 

’s Avonds wel helemaal goed bezig geweest, want na het avondeten gaan zwemmen met Sophie. Toen we aan de balie stonden werd ons gevraagd of we ook wilden Aqua Joggen. Eerst mocht dat niet op je badenkaart, maar sinds 1 januari blijkbaar wel. Dat leek ons wel leuk om te proberen, dus snel het water in. Eerst vonden we het vooral heel grappig om al die bewegingen te doen. Het voelde echt een beetje gek en we moesten vooral veel lachen. Maar toen er ook gewichtjes aan te pas kwamen, merkten we dat we serieuze oefeningen deden! Na 45 minuten was het voorbij en zijn we nog een half uur baantjes wezen trekken. Die choco’s waren er wel weer af denk ik zo 😉

homeofdaisies woensdag sporten zwemmen aqua joggen

Donderdagochtend tijdens het werk naar de gemeente gebeld. Ik zag op hun site dat er een lange wachtlijst staat voor het trouwen op het Stadskantoor, dus wilde ik dat maar snel geregeld hebben. Natuurlijk ga ik pas in oktober trouwen, maar heb graag dingen vast staan. Dus de datum is geregeld en meteen ook ondertrouw vastgezet. Super leuk om dat in je agenda te zetten! We trouwen overigens op een andere dag voor de gemeente dan dat we onze trouwdag hebben. Omdat je al van hot naar her moet gaan voor foto’s etc. doen we de plechtigheid alleen in de kerk voor iedereen. We trouwen dus officieel op dinsdag voor de wet en op vrijdag geven we het ja-woord in de kerk ten aanzien van vrienden en familie. Op die dag is ook ons feest, met jurk, pak, ringen en heel de mikmak.

homeofdaisies agenda hema pen werk kantoor bellen afspraak trouwen

’s Avonds bij Anne gegeten en WIDM gekeken. Vette mollen-acties van Chris! Hij staat nog steeds op mijn lijstje…

Vrijdag werkte ik ’s morgens thuis, wat betekent dat ik wat langer kan blijven liggen. Wist je dat je veel productiever bent in je pyjama? Heerlijk! Daarna in huis aan de slag gegaan. Jochem had maandag de kerstboom wel weggehaald, maar was even alle andere kerst accessoires vergeten. Meteen de boel beetje opnieuw gedecoreerd en nieuwe spulletjes gekocht bij Action 🙂 Ook de bloembollen komen al helemaal uit, fijn die lente in het vooruitzicht! Oh, en ik kreeg van de gemeente al meteen bevestiging van onze trouwdatum. Ik werd helemaal gelukkig toen ik de Geachte.. las 🙂

homeofdaisies thuis werken flex kantoor uitslapen pyjama

homeofdaisies bloembol lente geel blij vrolijk

homeofdaisies action deco home

 

homeofdaisies trouwen goes gemeente wedding bevestiging

Jochem was werken zaterdag, dus heb ik ’s morgens de badkamer geconfisqueerd en heel de ochtend getut! Ook nog een review opgenomen van de concealer van Catrice. Daarna had ik een lunch-date met een goede vriend van me. Lekker broodje carpaccio op! De zon scheen, dus ik was sowieso helemaal blij. In de auto leek het wel of mijn haar in brand stond hihi. ’s Avonds rustig aan gedaan, foute films op tv gekeken met Jochem. Ook de Sushi nootjes gegeten van Action. Die balletjes die ook in Japanse mix zaten zijn wel lekker, maar op de rest beten we bijna onze tanden kapot!!

homeofdaisies badkamer tutten home spa

homeofdaisies sushi nootjes action

homeofdaisies

homeofdaisies ginger sun auto rood haar

Zondag hadden we een verjaardag met familie, dus dat was heel gezellig. We reden met iemand mee dus toen we stonden te wachten beetje selfies gemaakt samen.

homeofdaisies liefde love zondag

Maandag had ik een super productieve dag! ’s Morgens gewerkt, veel vergaderingen gehad, maar allemaal super positief. ’s Middags zette ik dit voort in huis: wasjes gedraaid en gevouwen, de badkamer helemaal uitgeschuurd (zelf het kastje uitgemest en heleboel weggegooid!), daarna de koelkast helemaal schoongemaakt, boven gestofzuigd en wat dingetjes uitgezocht die naar de ruilwinkel kunnen. Helemaal geen last van blue monday dus. Overigens begon de dag goed toen ik een duikbril opviste uit de rommelbak in de hal haha. ’s Avonds hadden we een bespreking met een mogelijke locatie voor ons trouwfeest. We waren super enthousiast, maar helaas kunnen heel veel dingen niet zoals we dat zouden willen dus valt deze af. Daarna nog lekker op de bank Grey’s gekeken en met Bailey gekroeld. Ze geeft altijd van die lieve kopjes. Jochem ging poolen met een goede vriend.

homeofdaisies duikbril

homeofdaisies poetsen koelkast

 

homeofdaisies greys anatomy

homeofdaisies bailey kat cat kroelen knuffelen kopjes geven

Dinsdag begon weer productief op het werk. Veel mails en to do’s weggewerkt. Altijd fijn! ’s Morgens waren er super mooie luchten, daar word ik enorm blij van. Ik zou nog even contact opnemen met een locatie waar we al eens eerder zijn wezen praten voor de bruiloft. Die stond zeker op onze wensenlijst, maar hadden toen toch voor een andere gekozen. Helaas hoorden we een tijdje terug dat deze waarschijnlijk failliet gaat en er werd ons toen geadviseerd verder te zoeken. Dus belde ik nummer 2 terug. Wat denk je? Is deze datum inmiddels al door een ander bruidspaar bezet. Shit! De meeste opties in de buurt hebben we al bekeken of zijn we wezen praten, maar is allemaal of niet binnen ons budget of naar ons zin qua uitstraling. We balen als een stekker! Hopelijk kunnen we nog iets vinden wat beschikbaar is op onze datum en wat naar onze zin en budget is. Dat wordt geen gemakkelijke opgave… Hopelijk snel beter nieuws.

homeofdaisies lucht goes sky skyporn

Hoe was jouw week?

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s