Review: Allround concealer van Catrice

Zoals je misschien al eens hebt gezien, heb ik altijd dikke donkere strepen onder mijn ogen. En nee, dat komt niet door slaaptekort. Helaas heb ik deze zwarte kringen van mijn vader gekregen en gaan ze zelfs na 12 uur slaap niet weg. Ik ga dus ook de deur niet uit zonder wat concealer om het wat te verbergen. Maar met gewone concealer gaat het nooit helemaal goed weg, het verminderd alleen. Tot ik dit doosje tegen kwam: Allround concealer van Catrice. Met vijf kleurtjes moeten ze toch wel weg te werken zijn?

homeofdaisies catrice allround concealer zwarte kringen ogen oog make-up

Zoals gezegd, met deze vijf kleuren moeten oneffenheden met gemak worden verstopt. De groene kleur kun je gebruiken als je veel roodheid in je huid hebt; dit neutraliseert. Voor donkere kringen kun je beter roze kleuren gebruiken. Deze corrigeren de donkere kringen en warmen je huid als het ware op. Ik ga dus alleen voor de roze tinten uit dit palette.

homeofdaisies catrice allround concealer zwarte kringen ogen oog make-up

Eerst breng ik mijn basis make-up op; primer en foundation. Dat klinkt misschien gek, eerst je foundation op en dan pas concealer. Maar toch is dat beter, want anders smeer je je concealer juist weer uit en moet je het alsnog bijwerken. Zo zie ik er dus uit, met enkel een beetje foundation (niet schrikken!)

homeofdaisies catrice allround concealer zwarte kringen ogen oog make-up

Ik heb expres deze foto gekozen. Aan de linkerkant zie je mijn gezicht met lampenlicht en rechts met direct licht van het raam. Snap je nu waarom ik niet de deur uit ga zonder make-up? Ik zie er namelijk enorm vermoeid uit, terwijl ik net een heerlijk nachtje slapen achter de rug heb. Aan de slag met de concealer dus!

homeofdaisies catrice allround concealer zwarte kringen ogen oog make-up

Ik begin met de donkerste kleur roze/rood. Deze ziet er echt fel uit, het lijkt wel een blush! Ik zocht een beetje een goede manier om hem op te brengen, maar dit goedje smelt door de warmte van je hand. Met de vinger dus! Overigens kun je op de dunne huid onder je oog het beste make-up aanbrengen met je middelvinger en niet je wijsvinger. Die is namelijk veel sterker dan je middelvinger, waardoor je snel te hard drukt. Met een draaiende beweging heb ik wat concealer uit de palette gehaald en onder mijn oog aangebracht. Op onderstaande foto nog niet goed uitgesmeerd om even de kleur te laten zien.

homeofdaisies catrice allround concealer zwarte kringen ogen oog make-up

Even was ik huiverig wat dit ging worden, want dit valt wel heel erg op! Maar laagje voor laagje goed inkloppen, begon ik het te zien. Je leest het trouwens goed: kloppen. Als je smeert/wrijft, haal je er meer af dan dat je erop doet. Door een licht kloppende/deppende beweging te maken laat je veel meer achter. Na deze felle kleur, heb ik de meest lichte kleur er overheen gedaan. Even blenden en daarna op de donkerste plaatsen wat bijwerken. Uiteindelijk ben ik heel tevreden met het resultaat!

homeofdaisies catrice allround concealer zwarte kringen ogen oog make-up

homeofdaisies catrice allround concealer zwarte kringen ogen oog make-up

homeofdaisies catrice allround concealer zwarte kringen ogen oog make-up

Het is nog niet helemaal weg, maar dat lukt misschien met wat meer oefenen wel. Dit gaat in elk geval wel mijn huidige concealer vervangen! Zeker als ik daarna helemaal ben opgemaakt zie ik er helemaal fris uit. Ik ben blij 🙂 Catrice Allround concealer is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €3,59

 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Bo schreef:

  Fijn budget palette is het!

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Zeker, heel blij mee 😄

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s