Say yes to the dress!

Het is alweer ruim 3 maanden geleden dat ik hem heb uitgezocht, maar ik word nog steeds intens gelukkig als ik aan dat moment terugdenk. Het moment dat ik mijn jurk aantrok. Het gevoel waar je naar op zoek bent en op hoopt bestaat. Echt! Ik trok hem aan en ik wist het. Deze. Is. Voor. Mij.

say yes to the dress jurk trouwjurk homeofdaisies tlc

Ik was al dol op bruidsjurken programma’s voor ik ten huwelijk werd gevraagd, maar daarna kijk je er toch met een andere blik naar. Dan zie je vrouwen in een jurk gehesen worden en nog voor de verkoopster de jurk dicht heeft staan ze tranen met tuiten te huilen of op en neer te springen van geluk. Yeah right, dacht ik zelf. Lijkt me leuk zo’n gevoel te hebben, maar daar geloof ik dus niet in.

say yes to the dress jurk trouwjurk homeofdaisies tlc

Nou wel dus. Dat gevoel was bij jurk nummer 8. Op de hanger dacht ik ‘Nou. Ja. Misschien is het wel wat. Laten we hem aantrekken”. Als een volleerd trouwjurken-passer dook ik (ja je moet duiken. Net als in het zwembad. Handen tegen elkaar, op zoek naar het licht aan de andere kant van de jurk) de jurk in. Daarna moet je je handen in je zij zetten, zodat de rits makkelijk dicht gaat. Nog voordat ik mijn handen in mijn zij zette, draaide Diana Wielemaker me om richting de spiegel. Ik kreeg instant kriebels in mijn buik, voelde me warm van binnen. Vriendin Simone kon blijkbaar via de spiegel mijn gezichtsuitdrukking zien en fluisterden de anderen al toe dat dit hem waarschijnlijk ging worden.

say yes to the dress jurk trouwjurk homeofdaisies tlc

Diana trok het gordijn open en ik dacht alleen maar: “Iedereen kan op zijn kop gaan staan, maar dit is mijn jurk!”. In tegenstelling tot jurk 1 t/m 7, waar de meningen behoorlijk over verdeeld waren in mijn 5-koppige jury bestaande uit mijn moeder, oma, schoonzus en twee vriendinnen, waren ze het in één keer eens. Ja! Mijn moeder pinkte wat tranen weg, ik draaide rondjes voor de spiegel en langs de jury die mijn publiek was geworden en moest uiteindelijk nog net niet uit de jurk gedwongen worden.

say yes to the dress jurk trouwjurk homeofdaisies tlc

Mijn jurk is wel een samensmelting van alle positieve punten die we in jurk 1 t/m 7 vonden. Een bepaalde top, een bepaalde rok, een bepaalde stof. Diana heeft zo goed geluisterd naar alle dingen die ik mooi vond en uiteindelijk daarbij mijn perfecte match gevonden! Hoe de jurk eruit ziet? Tsja, daar moet iedereen nog een hele tijd op wachten. In elk geval niet zo…

say yes to the dress jurk trouwjurk homeofdaisies tlc

 

Wat voor jurk denk jij dat het is geworden? Een bepaalde stijl of stof of kleur? Ik ben benieuwd wat jullie bij me vinden passen! xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s