Review: MAX&MORE nail art kit caviar

Vorige week ‘moest’ ik even naar Action. En dan weet je het wel, dan kom je met veel meer thuis dan waar je eigenlijk voor ging. Zo ook deze keer. Ik ging namelijk kijken voor een nieuw doosje oogschaduw, want ik vind die zo fijn dat bepaalde kleuren al bijna op zijn. Maar toen viel mijn oog op de nail art kit caviar. Dat moest ik natuurlijk proberen! Hier mijn mening.

homeofdaisies action max&more nail art kit caviar pastel roze groen

Voor maar €1,29 heb je 2 nagellakjes en 2 bakjes met nail caviar. Ik heb dit nog nooit eerder gebruikt, dus ik was sowieso benieuwd hoe het werkt en wat het resultaat is. De kit is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, maar ik was meteen helemaal weg van de pastelkleurtjes roze en groen.

homeofdaisies action max&more nail art kit caviar pastel roze groen

Op de verpakking staat dat je eerst een laagje nagellak moet opbrengen, laten drogen en na de tweede laag je de caviar erop moet strooien. Omdat ik bang was dat vervolgens meer caviaar op de grond lag dan op mijn nagels zat, doopte ik mijn nagel in het bakje. Dat was op zich best effectief, maar toen ik de tweede keer dipte om ook de zijkant goed te krijgen schoof de nagellak wat op en was de caviaarlaag op sommige plekken  dubbel zo dik. Oeps! Dit is waarschijnlijk grotendeels mijn eigen domme schuld, want de nagellak zelf is best prima.

homeofdaisies action max&more nail art kit caviar pastel roze groen

 

homeofdaisies action max&more nail art kit caviar pastel roze groen

Maar toen ik de volgende dag de afwas had gedaan, was het overgrote deel van de dubbellaag caviaar er wel af. En dus ook een gedeelte van de nagellak en de hele bovenlaag van de caviaar. Beetje jammer wel! Het ziet er dan uit als rare glitters. Nu zijn er ook wel stukjes uit de paarse nagellak van Miss Sporty, maar die ziet er lang niet zo dramatisch uit als deze van MAX&MORE.

homeofdaisies action max&more nail art kit caviar pastel roze groen

Dus mijn conclusie is: het is leuk voor een avondje, maar je kunt het er de volgende dag weer afhalen en opnieuw doen als je het er goed uit wil blijven laten zien. Maar voor de prijs zou ik het zeker niet laten een keer te proberen. Tijdens het feest vroegen wel veel mensen me naar deze nagel en wat het was, dus de reacties waren wel erg leuk. Ik heb overigens de andere kleur niet geprobeerd, omdat ik het wilde combineren met de paarse nagellak.

Hebben jullie wel eens nail caviar gebruikt? Wat zijn jullie ervaringen? xo Daisy

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. boterkaaseieren schreef:

  De caviar houdt wel veel beter als je een laagje topcoat er overheen doet. Nadeel is dan dat de kleur veel minder intens is en dat het er een beetje gek uitziet. De caviar er afhalen met nagellak remover vond ik ook erg lastig. Maar alles voor glamorous nails!

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Er afhalen viel wel mee. Heb wattenschijfje met remover er eventjes minuutje opgehouden en daarna ging het er redelijk makkelijk af. Scheelt misschien dat de balletjes er al af waren en alleen de onderkantjes nog vast zaten 😉 thanks voor de tip, volgende keer met topcoat proberen. Xo Daisy

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s