Mijn week in plaatjes #2

Er staat weer een nieuwe ‘mijn week in plaatjes’ voor je klaar. Benieuwd wat ik de afgelopen week allemaal heb uitgespookt? Klik dan snel verder!

Woensdag zou ik eigenlijk gaan eten bij een vriendin en daarna samen zwemmen, maar ze moest onverwacht overwerken. Dat was niet zo erg, want Jochem was nog steeds een beetje ziek dus hebben we lekker lui samen op de bank gelegen en een filmpje gekeken. Daarvoor uitgebreid getut in de badkamer; mee-eters weggehaald met een plakstrip (niet ideaal, iemand nog de gouden tip hiervoor?) en daarna een heerlijk moddermaskertje uit de dode zee geprobeerd. Relaxte avond dus! Ohja en ’s morgens was er echt een mooie lucht! Stiekem foto gemaakt terwijl ik aan het autorijden was (oeps!)

homeofdaisies skyporn lucht mooi lovezeeland Goes

homeofdaisies meeeters blackheads strip plakstrip Action

homeofdaisies masker dode zee dead sea mudd modder

Donderdag moest mijn auto naar de garage. Hij gaf telkens een gek geluid als ik op de snelweg reed en toen ik in Antwerpen was deed hij het ook als hij stationair draaide. Het duurde even voor de garage het probleem had gevonden en toen ze het eindelijk wisten kon het onderdeel er niet op tijd zijn. Ik moest dus vrijdag weer terugkomen. ’s Avonds kwamen twee vriendinnen eten, dus lekker gekookt, gekletst en WIDM gekeken. Jammer trouwens dat Evelien eruit is. Zouden alle leuke mensen er achter elkaar uitvliegen? Ik verdenk overigens Marlijn en Chris.

Vrijdag was mijn broertje jarig. Ik vond deze foto op zijn Instagram. Hoe schattig?! ’s Morgens even op kantoor gewerkt, toen mijn auto opgehaald, spullen thuis gezet en daarna snel door naar Co Coppoolse om de dvd met de foto’s van mijn shoot te halen. Had er al een aantal gezien, maar ik kreeg ze alle 800 (!!) dus leuk om terug te kijken en te gebruiken. Daarna cadeautje halen in de stad en onderweg naar mijn ouders nog ‘even’ naar Action geweest. Je snapt wel dat ik bepakt en bezakt weer terug naar de auto ging haha! De vriendin van mijn broertje had een super-duper lekkere (en mooie, maar vooral lekkere) M&M/KitKat taart gemaakt. Hoe lief! Daar zit echt veel werk in! Mijn broertje houdt namelijk helemaal niet van taart, maar deze at hij gretig op.

homeofdaisies jordy broertje schattig throwback

homeofdaisies M&MS kitkat choco taart cake

homeofdaisies dvd fotoshoot shoot co coppoolse

Zaterdag vierde ik voor mijn vrienden nog mijn verjaardag. De hele ochtend in de keuken gestaan om lekkere dingen voor te bereiden. Ik heb fudge met M&M’s gemaakt (toeval..?), spekjes met choco dip (morgen het recept!) en appel/stroopwafel cupcakes. Ook heb ik meteen een aantal blogs geschoten, waaronder de antique pink smokey party look die ik die avond droeg. Helaas kreeg ik last minute best wel wat afmeldingen, maar daar heeft het feestje uiteindelijk niet onder geleden. Ik rolde pas tegen 3.00 uur mijn bed in! En ik heb ontzettend veel leuke en lieve cadeautjes gekregen (zie ook What I got for my birthday)

homeofdaisies marshmellows choco dip recept

homeofdaisies party birthday verjaardag feest birthdaysuit

homeofdaisies verjaardag birthday party feest cadeaus gifts

Zondag had ik een aardige hangover en dus werd het een luie dag vol op de bank liggen, tv kijken en veel slechte dingen eten. Moet af en toe kunnen toch! Wel lekker veel met Bailey gekroeld ❤

homeofdaisies bailey bank

homeofdaisies bailey bank

Maandag een keer niet ’s morgens werken en ’s middags vrij, maar andersom. Mijn collega’s en ik hadden namelijk een afspraak in Rotterdam Zuid. Altijd leuk om bij onze partners binnen te kijken en mensen te ontmoeten die je anders alleen over de telefoon of mail spreekt! Omdat ik laat thuis was en Jochem vrij was, had hij heerlijk gekookt. Verwennerij! Hij had een salade met geitenkaas, honing, walnoten en paprika gemaakt, aardappeltjes met tijm gebakken en een stukje kip met geitenkaas.

homeofdaisies rotterdam zuid kuip maas boot

homeofdaisies kook jochem koken verwennerij salade

Dinsdag was ik alleen op kantoor. Ik had heel goed geslapen en toch werd ik moe wakker. Even flink wat thee en cappuccino naar binnen werken om wakker te worden! Eind van de ochtend had ik redactievergadering, waar ik voorzitter van ben, dus moest ik wel helder zijn. Dat is allemaal goed verlopen gelukkig. In de lunchpauze had ik een afspraak om 2 kettinkjes op te halen die ik via een tweedehands spullen pagina op Facebook had gekocht. Helemaal blij met mijn aanwinsten, want ze zijn nog nooit gedragen!

homeofdaisies thee koffie cappuccino kantoor office

homeofdaisies ketting gettoblaster spiegel zilver goud

Wat heb jij allemaal gedaan afgelopen week? Wat was het leukste? xo Daisy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s