Antique pink smokey party make-up

Vanavond vier ik (voor de zoveelste – maar ik beloof de laatste – keer) mijn verjaardag en dat vraagt om een party look! Maar deze look is heel simpel om te toveren voor every day. Deze antique pink smokey party look is binnen een paar minuten klaar. 

homeofdaisies coral antique pink MAX&MORE action essence kruidvat etos rimmel london

Ik gebruik hiervoor de brown eyes palette van MAX&MORE. Lees de MAX&MORE eyeshadow palette review. Verder gebruik ik dip eyeliner van HEMA, extra black mascara van Etos, zwart köhlpotlood van Rimmel London en Coral Calling van Essence.

homeofdaisies coral antique pink MAX&MORE action essence kruidvat etos rimmel london hema

Eerst begin ik met de antiek roze kleur aan te brengen op mijn oogleden. Dit doe ik met een ronde kwast en door het over mijn ooglid te vegen.

homeofdaisies coral antique pink MAX&MORE action essence kruidvat etos rimmel london hema

homeofdaisies coral antique pink MAX&MORE action essence kruidvat etos rimmel london hema

Vervolgens pak ik een tint donkerder. Op de palette zit deze links van die ik eerst gebruik. Deze breng ik met een tamponerende beweging aan: niet vegen dus. Zo blijft de kleur intens.

homeofdaisies coral antique pink MAX&MORE action essence kruidvat etos rimmel london hema

Daarna breng ik een liquid eyeliner aan op mijn bovenste wimperrand. Deze lijn trek ik nog iets verder door voor een zwoel effect.

homeofdaisies coral antique pink MAX&MORE action essence kruidvat etos rimmel london hema

Op mijn bovenste wimpers breng ik alvast een laagje mascara aan. Omdat mijn wimpers erg licht zijn en de liquid eyeliner niet altijd helemaal precies tussen mijn wimpers komt, breng ik met het köhlpotlood ook nog aan de binnenste wimperrand van mijn bovenste wimpers een zwart lijntje aan. Zo wordt mijn blik nog intenser.Vervolgens breng ik met een platte kwast een lijntje aan met de donkere kleur onder mijn onderste wimperrand. Deze mag best wat dik en breed aangezet worden aangezien het is voor een avond-look.

homeofdaisies coral antique pink MAX&MORE action essence kruidvat etos rimmel london hema

In het hoekje van mijn ogen breng ik een lichtere kleur aan; dezelfde als die ik op mijn oogleden heb gebruikt. Ook in de waterlijn zet ik met köhlpotlood een lijn. Daarna breng ik op zowel mijn bovenste als onderste wimpers nog een laagje mascara. Om mijn ogen licht te laten pakken, breng ik nog een klein beetje witte oogschaduw aan de binnenkant van mijn neus, bij mijn oog naar boven. Dit high light je look echt!

homeofdaisies coral antique pink MAX&MORE action essence kruidvat etos rimmel london hema

De look wordt afgemaakt met koraalkleurige lipstick. Ik zeg: let’s get this party started!

homeofdaisies coral antique pink MAX&MORE action essence kruidvat etos rimmel london hema

homeofdaisies coral antique pink MAX&MORE action essence kruidvat etos rimmel london hema

Voor every day maak ik deze look ook regelmatig, maar dan ruil ik de lipstick in voor een beetje gloss en laat ik de zwarte eyeliner achterwege.

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s