Nieuw jaar met schone kwasten

2015 is begonnen. 365 nieuwe dagen die je met een schone lei begint. Maar begin dit jaar ook met schone make-up kwasten! Hierdoor blijven je kwasten langer goed en het is een fijn idee je om met schone kwasten je gezicht te bestrijken. Hoe? Dat lees je hier.

Kruidvat professionele kwastenreiniger make-up makeup reinigen poetsen schoonmaken kwasten penseel

Ik kocht bij Kruidvat Professional Make-up Kwastenreiniger van het eigen merk. Het kost €2,99 en er zit 200ml in. Daar doe je dus een behoorlijke tijd mee, want je hebt er niet veel van nodig. Je kan de reiniger zowel voor synthetische als kwasten met natuurlijke haren gebruiken. Wat je verder nodig hebt is een stapeltje tissues, keukenrol of wc-papier.

Kruidvat professionele kwastenreiniger make-up makeup reinigen poetsen schoonmaken kwasten penseel

Hoe werkt het?

Stapel je tissues/keukenrol/wc-papier op, zet een streepje met de kwastenreiniger en ga er met je kwast overheen. Druk niet te hard; doe net alsof je de kwast op je gezicht gebruikt. Je ziet al gauw dat er een hoop make-up uit komt. Indien nodig zet je nog een streep op een stuk schoon papier. Herhaal dit net zo lang tot er niks meer uit de kwasten komt.

Kruidvat professionele kwastenreiniger make-up makeup reinigen poetsen schoonmaken kwasten penseel

 

Kruidvat professionele kwastenreiniger make-up makeup reinigen poetsen schoonmaken kwasten penseel

Laat daarna je kwasten aan de lucht drogen. Maak je kwasten dus schoon nadat je je make-up hebt aangebracht, zodat ze de tijd hebben om te drogen.

Kruidvat professionele kwastenreiniger make-up makeup reinigen poetsen schoonmaken kwasten penseel

Voordeel

Ik vind het vooral een fijn idee dat alles weer schoon en fris is, maar het is dus ook goed voor je kwasten om ze regelmatig schoon te maken. Op de verpakking van Kruidvat staat dat je het best eens per week je kwasten kunt poetsen, maar zelf probeer ik het eens per maand te doen. Sowieso strijk ik mijn oogschaduwkwasten altijd na gebruik af aan een schoon stukje papier tot er geen oogschaduw meer af komt. Toch merk ik dat als ik het met de kwastenreiniger doe er alsnog heel veel kleur uitkomt! En kijk hoe smerig het papier is na afloop… daar wil je je gezicht toch niet mee doen?

Kruidvat professionele kwastenreiniger make-up makeup reinigen poetsen schoonmaken kwasten penseel

Doen dus!

Hoe vaak maak jij je kwasten schoon? En hoe doe je dit?

xo Daisy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s