Mijn week in plaatjes #1

Nieuw jaar, nieuwe kansen en tijd om nieuwe dingen te proberen. Ik wil vanaf nu wekelijks een update geven over mijn week. In plaatjes. Misschien volgen jullie me al op instagram @homeofdaisies, maar als je dit nog niet doet wordt je hier op de hoogte gehouden van wat ik allemaal doe in een week. 

homeofdaisies daisy mijn week

De week begon natuurlijk met oud en nieuw. Dit vierden we bij de broer van Jochem, waar ook zijn oudste zus en ouders waren. Super gezellig! Er waren heerlijke zelfgebakken oliebollen en appelbeignets en in de buurt werd vooral veel mooi siervuurwerk afgestoken. Even voor 00.00 uur stonden we met z’n allen even stil bij het aankomende jaar, wat we hoopten en wensten voor onszelf, de familie en anderen. Dat vond ik heel fijn en mooi.

homeofdaisies oud en nieuw oliebollen vuurwerk

homeofdaisies vuurwerk oud en nieuw

In de nacht na oud en nieuw heb ik slechts 4 uurtjes geslapen, dus ik was super moe. De hele dag dus lekker op de bank tv gekeken en ’s avonds in bed dvd gekeken. Met Phileine Zegt Sorry is mijn dag altijd meteen weer goed, dus goed om zo je jaar te beginnen!

homeofdaisies phileine zegt sorry dvd laptop bed

Op 2 januari stond ’s morgens de pakketbezorger voor de deur met mijn Daisy eau so fresh. Yumm! Van Jochem had ik een bon van parfum.nl gekregen en die heb ik maar meteen uitgegeven. Kan ik weer heerlijk ruikend het jaar door met mijn favo geurenlijn van Marc Jacobs.

homeofdaisies daisy marc jacobs eau so fresh cadeau parfum.nl

Met oud en nieuw kreeg ik van Jochem’s broer en zijn gezin nog een cadeausetje. Zij konden er helaas op mijn verjaardag zelf niet bij zijn. Op mijn lijstje had ik onder andere een thee ei staan en losse thee. Super leuk en ben er helemaal blij mee! De thee smaakt veel lekkerder zo. Moet alleen nog even een handige manier uitvogelen om de thee er weer uit te krijgen, want dat is nogal een gevecht af en toe…

homeofdaisies ei thee losse infuser

Op 3 januari startte de solden in België. Ik ging met Jochem, Lotte en Mario lekker shoppen in de uitverkoop en natuurlijk foto’s schieten voor homeofdaisies. Het was een kleine crime om er te komen, maar toen we er uiteindelijk waren hebben we er een super leuke dag van gemaakt. We hebben geluncht bij HEMA met een beetje left overs, want ze hadden blijkbaar niet op een dergelijke drukte gerekend. Ik had dus een choco muffin, want alle broodjes waren al op. Na het shoppen nog een heerlijke hot choco caramel op bij Starbucks. Ze hadden alleen de namen van Lotte en mij omgewisseld, maar dat was wel grappig. Om de dag af te sluiten hebben we in Goes nog sushi gegeten. Alleen zaten we super snel vol, omdat we allemaal best wel moe waren.

lotte antwerpen starbucks solden

solden antwerpen starbucks choco

Zondag kwam mijn broertje met zijn vriendin nog voor mijn verjaardag op visite. Van hen kreeg ik een H&M bon, heel veel Poolse chocolaatjes (heerlijk!!), dode zee gezichtsmasker en handcrème. Lekker tutten dus!

pools poolse chocola handcreme nivea dode zee masker gezicht

Maandag begon het gewone leven weer met een ochtendje werken. Ik vind het wel fijn dat de normale weken weer gestart zijn, want ik was helemaal de dagen kwijt. Nu dus weer een vast ritme zien te krijgen. Die avond was ik alleen thuis, Jochem had zijn mannen avondje. Ik was nog erg moe en had geen zin om uitgebreid te koken, dus at ik bospaddenstoelensoep uit zak van de Lidl met een focaccia basilicum/knoflook met kruidenboter uit de oven. Heerlijk en snel klaar! En voor het idee bak ik er altijd een paar champignons door, heb ik toch nog wat groente op 😉

soep bospaddestoelen focaccia kruidenboter champignons

Dinsdag rustig aan dagje. Op kantoor was het super koud dus wilde voor de lunch een soepje halen… maar oh, wat zag die salade er ook heerlijk uit! Besluitloos als ik ben, koos ik ze voor zowel de gele rijst salade en de vissoep en bewaarde ik mijn boterhammen voor later op de middag.

lunch soep vis salade gele rijst tomaat feta sodexo

Hoe was jouw week? Xo Daisy

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s