Throwback: 2014

Wow, wat is dit jaar snel voorbij gegaan! Zoveel leuke dingen gezien, gedaan, ontdekt, meegemaakt. Een fijn jaar om op terug te kijken. Benieuwd naar mijn jaar 2014? Lees (en vooral zie) het hier.

2015 2014 happy new year resolution

Januari

Januari was niet mijn favoriete maand. Ik ben december 2013 werkeloos geworden en met de feestdagen en voorbereidingen daarvan had ik het erg druk dus die maand vloog voorbij. Maar januari was alle drukte voorbij, mijn vrienden en familie gingen allemaal weer aan het werk en ik zat dus elke dag alleen thuis. Poetsen ben je ook snel klaar mee, dus deed ik weinig meer dan filmpjes kijken in mijn pyjama. Ik kleedde me alleen nog aan als ik een sollicitatiegesprek had. Maar telkens kreeg ik weer ‘nee’ te horen. Niet goed voor mijn gemoedstoestand, √≥f voor die van mijn omgeving. Wel vierde ik mijn verjaardag met lieve vrienden. Daar werd ik dan weer wel blij van ūüôā

januari homeofdaisies 2014 2015

januari2

Februari

Ik werd half februari op een donderdag gebeld door een uitzendbureau, die via Nationale Vacaturebank mijn CV hadden gevonden, met de vraag of ik even op kantoor wilde komen omdat ze misschien wel een baan voor me hadden. Ze konden me alleen nog niet vertellen voor welk bedrijf het was, alleen dat het een communicatie-functie was. Natuurlijk wilde ik langs komen, dus dezelfde middag zat ik daar aan tafel. De maandag erna werd ik gebeld of ik de volgende dag op gesprek kon komen. Donderdag werd ik gebeld of ik vrijdag kon komen tekenen en de maandag erna beginnen. Say what?! Ja, zo snel kan het gaan. Donderdag zocht ik nog werk en 1,5 week later begon ik in mijn huidige functie. Super tof!

februari

Maart

Was een maand om even alle stof neer te laten dwarrelen. Weer lekker aan het werk, voelde me stukken beter in mijn vel en we kropen alweer richting de lente want ik vond zelfs een terrasfoto in mijn Facebook archief. Fijn! Ook ben ik een nachtje met Anne naar Valkenburg geweest, waar we weer heerlijke herinneringen hebben gemaakt (iets met vergeten tandpasta, Sushi zoeken met Google Maps, 100.000 verschillende soorten ijsjes, voor Jan Doedel tig kilometer lopen omdat op maandag alles dicht is etc etc.)

maart

April

Dit was een hele leuke maand! Om alle narigheid helemaal achter de rug te laten, heb ik mijn vierde tattoo laten zetten met de quote “Dance in the rain”. Lees meer hierover in mijn blog Tattoo stories. Ook ben ik een aantal keer lekker op stap geweest met vrienden en heb ik mijn eerste echte Dancefeest bezocht. We gingen naar Daydream in Belgi√ę. Die is zo goed bevallen dat hij in 2015 weer op de agenda staat! Ohja, Jochem heeft me daar al ten huwelijk gevraagd met een van de grond geraapte Desperado’s lichtjesring hahaha

april

 

Mei

Mijn favoriete moment in mei is toch wel Racoon&Friends op de Grote Markt in Goes. Twee jaar geleden organiseerde Racoon dit evenement voor het eerst en nu was het eindelijk weer. Voor slechts ‚ā¨10,00 kun je een kaartje kopen en dat geld gaat allemaal naar Stichting Jayden. Voor dat kleine bedrag heb je wel een berg grote artiesten die komen optreden met natuurlijk Racoon zelf als afsluiter. Weer met tranen met tuiten bij ‘Don’t give up the fight’ (=voor Jayden geschreven) en ‘Oceaan’ en keihard meebl√®ren met ‘My Town’. Heerlijk. Elk jaar vanaf nu lieve Bart?

mei

Juni

In juni was het eindelijk tijd voor onze welverdiende vakantie naar Cyprus. Oh oh oh, wat had ik daar zin in. 11 dagen zon, zee, strand, beetje sight seen en vooral veel niks doen. Gaat mijn lieve schat ook nog eens heel romantisch op de boot bij The Blue Lagoon op één knie zitten met een vraag en een ring. Deze vakantie kon natuurlijk niet meer stuk! Hele fijne herinneringen samen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juli

Lekker veel van het weer genoten. Zodra het kon in de zon liggen, met de fatboy voor de deur een boekje lezen of een rondje¬†fietsen. Daarnaast werd Jochem 30 en dat moest groots gevierd worden. In het geniep een surprise party voor hem georganiseerd met een berg vrienden en familie. Helaas was dit ook een extreem trieste maand, want de vriend van Jochem zijn zusje is toen omgekomen bij een fietsongeluk. Het voelt echt nog zo kort geleden…

juli

Augustus

Deze maand zat ook vol uitjes, zoals de bruiloft van Jochem zijn neef in Maastricht, met oma naar Diergaarde Blijdorp en mosselfeest vieren. Ohja, en we poogden naar Dancetour in Roosendaal te gaan maar ik mocht niet binnen met mijn selfie stick. Dat schijnt namelijk een vreselijk wapen te zijn. Het was toch koud, dus zijn we maar thuis filmpjes gaan kijken en stiekem was dat veel leuker.

20140801_143242

 

blijdorp

September

Onze ongelooflijke reis naar Frankrijk. Ik zou het bijna mission impossible willen noemen, want 2,5 uur voor onze eindbestemming begaf mijn auto het. En daarvoor ook al paar keer moeten stoppen… Een groot drama. Uiteindelijk zonder auto de eindbestemming gehaald doordat onze Franse vrienden ons kwamen ophalen. Na 1,5 week had ik het wel gezien en ben ik met BlaBlaCar naar Nederland vertrokken. Ook dat was een hele beleving op zich, maar ik denk niet dat iemand veel goedkoper van Frankrijk naar Nederland is gereisd dan ik ūüėČ

september

Oktober

In oktober vierden mijn ouders hun 28-jarig huwelijk, liep ik mijn eerste bruidsmodeshow, scoorde ik zelf mijn trouwjurk, zijn Jochem en ik helemaal ontspannen uit de Zwaluwhoeve gekomen (oké en ben ik getraumatiseerd omdat ik Terror Jaap naakt heb gezien), heb ik heerlijk geshopt in Arnhem, voor het eerst bij La Cubanita gegeten en heeft Jochem zelf sushi leren maken door een spoedcursus van Anne.

oktober 2

oktober

November

In november vierden we het afstudeerfeestje van Sophie in Beverwijk en hebben we de Zaanse Schans verkend (aangezien we er toch in de buurt waren. Hoewel… het duurde even voor we het hadden gevonden haha!). Ook vierden we de 80e verjaardag van mijn oma met onder andere de door Jochem en mij zelf gebakken taart. Yumm!

10711099_10204222942607078_8366730149059881345_n

november

December

En jeetje, toen was het alweer december. De maanden zijn echt voorbij gevlogen! Begin deze maand heb ik wederom twee modeshows gelopen, heb ik van de visagist geleerd hoe je moet shapen (nu nog een keer zelf proberen), kwam Sinterklaas langs op het werk, speelden we het Sinterklaas spel met een groep vrienden (en een paar flesjes wijn. En bier. En Licor43. En dropshot…) vierden we Kerst bij onze beide families en toen alweer mijn 27e verjaardag.

december

december2

2015…

Zo kort als dat hier alles onder elkaar staat, zo snel voelt het ook voorbij te zijn gegaan. Wat een jaar! Vooral veel goede, mooie en positieve dingen meegemaakt. Hopelijk zet deze trend in 2015 door. Het moet ‘ons’ jaar worden, zoals vele lieve vrienden ook schreven¬†in de kerstkaartjes naar ons. In 2015 ga ik trouwen, wordt hopelijk voor de zomer nogmaals mijn contract verlengd en groeit ook mijn blog verder (hoop ik!). Om meer ga ik niet vragen, ik laat het allemaal lekker op me af komen.

IMG_20141128_044806

Fijne jaarwisseling allemaal. Hopelijk was 2014 voor jullie ook prachtig en zet 2015 dit voort!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s