Kerstlook: it’s all plum!

Eerste kerstdag is voor mij all plum! Mijn jurkje is pruim-kleurig, mijn nagels, oogschaduw en lippen. Too much? Zeker niet! Ik geef je een kijkje in mijn voorbereidingen voor gezellig en kleurrijk familiefeest. En natuurlijk krijg je ook te zien hoe je deze look zelf maakt.

NYC Catrice plum pruim cien lidl kruidvat

Het jurkje dat ik heb gekozen voor eerste kerstdag is er een uit de post Party dresses onder de €40. Hij is pruim kleurig, heeft mooie kanten details, een sweetheart nek en een heeeele diepe V-rug. Deze had ik ook aan tijdens de fotoshoot met Co Coppoolse. De schoenen op de foto zijn van VanHaren. Voor kerst draag ik wel een zwarte panty en dichte enkellaarsjes.

homeofdaisies Co Coppoolse H&M plum pruim

Ik ben vanmorgen begonnen met mijn nagels. Geen tijd meer om de stad in te gaan, dus mijn giga nagellak stash op z’n kop gegooid om te kijken of er iets naar mijn nieuwe favo kleur tussen zat. En die vond ik. Het was wel een striper, dus lakken ging niet helemaal van harte maar het is gelukt! Het lakje is van Fogan Cosmetics kleur 7. Deze heb ik vorig jaar op een jaarmarkt gekocht. Na 2 laagjes is de kleur mooi gedekt. Op mijn ringvinger breng ik nog een laagje feestelijke glitters aan. Dit is de nummer 45 Kitch Me If You Can van Catrice Cosmetics. Deze heb ik vorig jaar ook rond de kerst bij Kruidvat gekocht.

NYC Catrice plum pruim cien lidl kruidvat

Ze kleuren super mooi bij mijn nieuwe armbandjes. Dit setje kocht ik vorige week bij Pieces met 50% korting! Altijd leuk shoppen met korting 🙂

NYC Catrice plum pruim cien lidl kruidvat

Mijn make-up start ik met NYC 910 En Vogue mono oogschaduw. Deze breng ik met het sponsje aan, want met een kwastje vind ik dat hij niet mooi gelijk kleurt.

NYC Catrice plum pruim cien lidl kruidvat en vogue

NYC Catrice plum pruim cien lidl kruidvat en vogue

NYC Catrice plum pruim cien lidl kruidvat

Vervolgens breng ik op mijn waterlijn en net onder de onderste wimperrand een dikke lijn aan met zwart köhlpotlood. Hij ziet er beetje heftig uit zo, maar dat lossen we zo op. Je kunt het ook wat minder dik aanbrengen of met een grijs potlood doen. Mijn zwarte potlood een van Rimmel London.

NYC Catrice plum pruim cien lidl kruidvat

Met een wattenstaafje smudge ik de lijn wat uit en maak ik hem wat zachter.

NYC Catrice plum pruim cien lidl kruidvat

Daarna breng ik nep wimpers aan. Het is immers feest, dus kom maar door met die zwoele, sexy oogopslag! De wimpers zijn van MAX&MORE en ik gebruik mijn nieuwe wimperlijm van Broadway. Deze is te koop bij Kruidvat. Vind hem net zo fijn werken als die van Fing’rs, alleen heeft hij geen haartjes maar een sponsje als kwast. Weten hoe je wimpers aanbrengt? Lees het in mijn post: All about the fake lash!

NYC Catrice plum pruim cien lidl kruidvat broadway action MAX&MORE

Daarna breng ik nog een laagje mascara aan op mijn onderste wimpers en zijn mijn ogen helemaal klaar! Door naar mijn lippen. Vorige week zag ik dat ze bij Lidl weer make-up verkochten. Afgelopen zomer had ik daar een paar lipsticks gekocht waar ik best tevreden over was. Daarom was ik erg benieuwd naar deze Color Lip Butter in kleur Wild Plum 04 van Cien. En voor €1,99 zeker het proberen waard. Na mijn eerste gebruik was ik meteen verkocht! Hij is super fijn en zacht, de kleur is intens en doordat het een lip butter is drogen je lippen niet uit. Ik was bang dat hij snel eraf zou gaan doordat hij zacht blijft, maar dat valt me reuze mee. Aanrader dus!

NYC kruidvat Catrice Cien lip butter plum pruim

NYC kruidvat Catrice Cien lip butter plum pruim

En zo is mijn look af. Aan mijn haar heb ik niks gedaan, zo zit het gewoon als ik mijn knot eruit haal (serieus. Geen grap!)

NYC kruidvat Catrice Cien lip butter plum pruim

Homeofdaisies wenst je een hele fijne kerst!

homeofdaisies kerst christmas merry tree boom fireplace open haard H&M Pieces

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s