Review: Leeff Hamam douchegel en bodylotion

Vandaag review ik de douchegel en body lotion Hamam  van Leeff. Dit jaar mocht ik van mijn uitzendbureau online een cadeautje uitkiezen voor kerst. Deze verpakking zag er alleen al super aantrekkelijk uit, dus besloot ik direct deze te bestellen.

Leeff hamam shower douche gel bodylotion

Zowel de douchegel als bodylotion is geschikt voor vrouwen én mannen. Kun je dus lekker delen met je vriend.

Douchegel

Als je de verpakking open trekt komt de eucalyptus geur je tegemoet. Wow! Ik gebruikte hem met een lufa, zodat hij goed schuimt. De geur lijkt in eerste instantie wat overheersend, maar het valt uiteindelijk wel mee. Het is heel verfrissend onder de douche, helemaal in de Hamam stijl.

Leeff hamam shower douche gel bodylotion

Bodylotion

Toen ik hem op smeerde was ik bang dat hij heftig bleef ruiken, want het leek wel of ik Vicks smeerde qua geur. Maar het ergste trok snel weg en alleen heel dichtbij je huid rook ik hem nog. Hij trok snel in en smeerde goed uit.

Leeff hamam shower douche gel bodylotion

Conclusie

Al met al best tevreden over deze set. De gel is zeker ook iets wat Jochem zal gebruiken onder de douche. De producten zijn te bestellen op Leeff.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s