Frozen eyelook tutorial

Met de kerstdagen in aantocht zie ik veel looks met knalrode lippen en natuurlijke ogen. Ontzettend leuk, maar ik doe het graag nét even anders. Met deze Frozen eyelook zet ik een ijskoude winter in met koele blauwtinten. Een echte eye catcher! En alle kleuren komen uit de Blue eyeshadow palette van MAX&MORE die maar €0.79 kost!

eyelook frozen blue eyeshadow palette MAX&MORE action

Voor meer info over deze palette, zie de MAX&MORE eyeshadow palette review. Ik gebruik 3 kleuren uit deze palette. De volgorde zie je in onderstaande afbeelding.

eyelook Frozen eyeshadow palette blue MAX&MORE Action

Eerst gebruik ik kleur 1 om mijn ooglid in te kleuren. Omdat de oogschaduw een beetje droog is, heb je kans dat hij een beetje uitvliegt met het kwastje. Dat is niet erg, want je kunt hem er makkelijk weer afhalen met een wattenstaafje.

eyelook Frozen eyeshadow palette blue MAX&MORE Action

Als je oogleden goed ingekleurd zijn, maak je met kleur 2 wat meer diepte in je make-up door de iets donkerdere kleur net onder je arcadeboog aan te brengen.

eyelook Frozen eyeshadow palette blue MAX&MORE Action

Breng daarna de lichtere kleur 3 aan in je ooghoek en smeer die iets richting je wenkbrauw uit.

eyelook Frozen eyeshadow palette blue MAX&MORE Action

Daarna breng ik mascara aan op mijn bovenste wimpers. De eerste laag kan drogen als ik met het lijntje onder de onderste wimperrand maak.

eyelook Frozen eyeshadow palette blue MAX&MORE Action

Ik begin met kleur 2 aan te brengen. Dit doe ik van buiten naar binnen, tot ongeveer driekwart. De rest vul ik op met kleur 3, zodat ik een frisse blik houd.

eyelook Frozen eyeshadow palette blue MAX&MORE Action

eyelook Frozen eyeshadow palette blue MAX&MORE Action

Vervolgens breng ik zowel op de bovenste- als onderste wimpers een laagje mascara aan. Je ooglook is nu helemaal af! Maar… je kunt hem nog verder opleuken – het is immers kerst dus leef je uit. Ik plak wat sterretjes waar je normaal mee knutselt naast mijn oog.

DSC03764

Ik kan namelijk niet zo mooi tekenen als Kat von D, maar vind haar sterretjes wel super tof. Dit kan heel makkelijk door er een beetje wimperlijm op te smeren en ze voorzichtig aan te brengen naast je oog. Geen wimperlijm bij de hand? Je kunt het ook doen met een klein drupje doorzichtige nagellak. Kijk wel uit en houd je oog dicht, want de lucht die van de nagellak komt kan enorm in je ogen prikken! Dichthouden dus tot ie droog is.

eyelook Frozen eyeshadow palette blue MAX&MORE Action sterretjes

eyelook Frozen eyeshadow palette blue MAX&MORE Action sterretjes

Hoe cool is deze Frozen look? Heb jij al een look bedacht voor de komende feestdagen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s