MAX&MORE eyeshadow palette review

Oh wat houd ik van oogschaduw palletjes. Verschillende kleuren die bij elkaar matchen allemaal in één doosje. De ene dag gebruik je dit, de andere dag dat. Zo zien mijn ogen er niet elke dag hetzelfde uit en ligt toch niet heel m’n kast vol kleine doosjes. Maar wat misschien nog wel veel fijner is, is dat deze MAX&MORE eyeshadow palettes bijna gratis zijn! Vandaag review ik 3 verschillende doosjes.

MAX&MORE Action oogschaduw eyeshadow palette multicolor winter

 

Deze oogschaduw palettes zijn te koop bij Action en kosten €0,79. Uhh Dais, volgens mij maak je een typefout? Niet dus! Serieus €0,79 per palette, dus vandaar dat ik er meteen 3 in mijn mandje heb gestopt want dat moest ik proberen! In elk doosje zitten 12 kleuren.

Eerst probeer ik de blauwe palette. De kleuren die me het meest aanspreken zijn de petrol en blauwachtige kleuren. Deze passen goed bij mijn lichte huid, bruine ogen en rode haar.

MAX&MORE action oogschaduw eyeshadow palette blauw petrol

Zoals je ziet zijn de kleuren goed gepigmenteerd en zit er een kleine sparkle in. Dit licht je ogen goed op. Ik swatch niet alle kleuren, enkel degene die me het meest aanspreken. Dit zijn op mijn hand van links naar rechts: 1e linksonder, 2e linksboven en de bovenste twee helemaal rechts.

MAX&MORE Action oogschaduw eyeshadow palette blauw petrol

Ik moest wel een paar keer smeren voor je ze goed zag, maar de kleuren zijn erg mooi met een kleine shimmer. Helemaal goed voor de komende feestdagen! Ook de andere kleuren zijn erg mooi, maar deze palette kocht ik echt speciaal voor deze blauwtinten omdat ik die nog niet in mijn collectie heb.

Het tweede palette dat ik probeerde was die voor groene ogen. Nu heb ik zelf geen groene ogen, maar mijn oog viel wel op de rozetinten. Ik ben de laatste tijd erg fan van antiek roze en dit staat ook goed bij mijn huidskleur. Ik was daarom erg benieuwd!

MAX&MORE Action eyeshadow oogschaduw palette green eyes groene ogen

Ook deze heeft een mooie pigmentatie met een kleine sparkle. Hij is erg subtiel, dus heel goed voor alledaags gebruik. Ik swatchte op mijn hand van links naar rechts in het doosje: eerste, tweede, vierde en vijfde van onderen.

MAX&MORE Action oogschaduw eyeshadow palette green eyes groene ogen antiek roze pink

Zoals je ziet is de meest linkse echt heel licht, hij geeft enkel een lichte glans. Maar de laatste twee vind ik super mooi dus die zal ik ook zeker vaker gaan gebruiken. Sterker nog, die 3e op mijn hand heb ik deze week al een paar keer gedragen en moet zeggen dat hij ook de hele dag super goed blijft zitten. Pluspunt!

Het derde en laatste palette dat ik probeerde was de brown eyes. Laat ik die nu toevallig hebben! Dit doosje bevat verschillende paars-, roze en bruintinten.

MAX&MORE Action eyeshadow oogschaduw palette bruine ogen brown eyes paars

Ook hier was ik meteen fan van de oud-roze tinten. Paars draag ik ook regelmatig dus ik was erg benieuwd hoe deze uitpakten. Ik swatchte van links naar rechts op mijn hand in het doosje: tweede onder, derde boven, vierde boven en zesde boven.

MAX&MORE Action eyeshadow oogschaduw palette brown eyes bruine ogen paars

Vooral die linkse en rechtse op mijn hand vind ik mooi. Die paars is wel erg heavy, wat wel super tof is voor een feestje. Ik zie het al helemaal voor me met dramatische wimpers. Daar kocht ik namelijk ook nog een nieuw setje van bij Action voor de aankomende feestdagen. Ze zitten trouwens in een nieuwe verpakking! Ziet er dus anders uit dan in de beschrijving van mijn blog over hoe je nep wimpers kunt aanbrengen.

Al met al ben ik super tevreden over deze aanwinsten in mijn make-up stach en dat voor €2,37. Wie zegt dat mooie make-up duur moet zijn?

Heb jij wel eens oogmake-up van MAX&MORE gebruikt? WaKies uit de meest gebruikte tagst vind jij ervan?

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s