All about the fake lash!

Wink, wink! Nu niet meteen denken aan die dikke vette lashes van Jersey Shore, waarbij de meiden amper hun ogen open kunnen houden van de zware nep wimpers. Nee, ze kunnen ook mooi en subtiel worden aangebracht waarmee je een mooie oogopslag krijgt. Moeilijk? Helemaal niet!

homeofdaisies all about the fake lask nepwimpers wimpers max&more action lashes plakken plak tutorial

 

 

Zelf heb ik niet zulke lange en volle wimpers, dus af en toe voor een feestje gebruik ik nep wimpers. Er is veel verschil in wimpers. Groot, klein, vol, duur, goedkoop. Zelf gebruik ik vooral de wimpers van Action. Kosten slechts €0,80 voor 3 setjes dus daar kun je je geen buil aan vallen.

 

homeofdaisies all about the fake lask nepwimpers wimpers max&more action lashes plakken plak tutorial

In de set zitten 3 verschillende sets wimpers. Ze gaan van natuurlijk naar heel vol. Die volle zijn super voor een feestje en geven je echt een BOOM oogopslag!

 

homeofdaisies all about the fake lask nepwimpers wimpers max&more action lashes plakken plak tutorial

Gooi alsjeblieft wel de lijm weg die erbij zit, want dat is 10x niks. Als je van plan bent vaker wimpers te gebruiken, investeer dan in een goede lijm. Ik gebruik zelf Fing’rs wimperlijm. Zoals je aan het flesje ziet heb ik ‘m al een tijdje haha en hij is dus ook prima te bewaren. Hij kost €4,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

homeofdaisies all about the fake lask nepwimpers wimpers max&more action lashes plakken plak tutorial

Voor deze tutorial gebruik ik de middelste wimpers. Geeft een licht vol effect, maar zijn niet zo zwaar als de party lashes. Begin met de wimpers op maat te knippen. Houd ze even bij je eigen wimpers en knip dan eventueel de buitenste wimpers af.

 

homeofdaisies all about the fake lask nepwimpers wimpers max&more action lashes plakken plak tutorial

Pak daarna de wimpers bij de haren vast en smeer met het kwastje een laagje lijm op de wimperrand. Het grote voordeel van deze lijm is dat hij blauw kleurt en je dus precies weet hoeveel lijm er overal zit. No worries, hij droogt doorzichtig op dus daar zie je straks niks meer van!

 

homeofdaisies all about the fake lask nepwimpers wimpers max&more action lashes plakken plak tutorial

Wacht ongeveer 30 seconden voor je de wimper plakt voor optimaal effect. Plak eerst het midden van de wimper vlak boven je eigen wimpers. Daarna kun je de binnenste hoek vastzetten en daarna de buitenste. Als je niet goed plakt, trek de wimper dan voorzichtig los en herhaal.

 

homeofdaisies all about the fake lask nepwimpers wimpers max&more action lashes plakken plak tutorial

Meestal doe ik eerst al make-up op en doe ik de wimpers dus als laatst. Anderen doen het liever andersom, eerst de wimpers en daarna de rest van de make-up. Het is aan jou om te bepalen wat je zelf het handigst vind. Als je ze er voorzichtig afhaalt en in het doosje bewaart, kun je ze best 2 à 3x gebruiken. Veel plezier!

homeofdaisies all about the fake lask nepwimpers wimpers max&more action lashes plakken plak tutorial

Wat vind je van het verschil van met en zonder wimpers? Gebruik jij wel eens wimpers? WINK! xo Daisy

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s