Tas vol cadeautjes!

Vorige week was mijn lieve vriendin jarig. Goede reden voor een feestje natuurlijk, maar ook voor mij om te gaan shoppen! En dat shoppen is goed gelukt. Alleen dan leuk inpakken… ik vind het namelijk zelf niet leuk om een cadeau te geven met inpakpapier vol Blokker logo’s. Dus ben ik zelf aan de slag gegaan.

dsc02991

 

Ik had voor haar twee dvd’s gekocht (Magic Mike – liefde voor Channing Tatum zonder t-shirt!- en Soof – te grappige Nederlandse film) en deze allebei ingepakt in effen kraft papier. Op de linker heb ik, heel simpel, een kanten randje geplakt. Deze heb ik al een hele tijd geleden gekocht bij Action. Ik wist niet zo goed wat ik ermee moest want het voelt een beetje rubberachtig aan, maar op deze manier komt het heel goed tot zijn recht. Bleef ook goed plakken met witte kinderlijm (ook van Action) en die droogt mooi doorzichtig op dus zie je niks van.

 

dsc02995

Op de andere heb ik drie kaarsjes geplakt, ook met witte kinderlijm, en daarboven een hartje getekend als vlammetje. Eronder heb ik ‘happy birthday’ geschreven met een fineliner die ik laatst bij HEMA heb gekocht. Anne heeft veel rood in haar huis, daarom heb ik voor deze kleur gekozen. Bovenaan nog een randje washi tape in dezelfde kleur.

 

dsc02994

De cadeaubon heb ik zelf gemaakt. Onze favo theehuis zit in Middelburg en da’s net een beetje te ver om even heen te gaan voor een bon. Dit heb ik in InDesign gemaakt en geprint op Kraft karton. Met een perforator in de vorm van een sleutel (Action) heb ik twee gaten gemaakt en daar doorheen heb ik een veer gehaald.

 

dsc02997

De geurkaars liet ik eerder al zien in mijn Primark shoplog. Anne houd echt van alles wat lekker ruikt. Kaarsjes, parfum, smeerseltjes, alles! Dus deze heerlijke cocos geurkaars was een goede keus. Deze heb ik in doorzichtig cellofaan ingepakt. Ik was eerst wel vergeten het prijsstickertje eraf te pulken, dus was nog een opgave om het weer netjes te krijgen haha!

 

dsc02989

Dit alles heb ik met wat gezellige slingers in een papieren tasje van HEMA gedaan. En die quote, dat moet toch kloppen op je verjaardag! Ze was erg blij met de cadeautjes en vond het leuk ingepakt. Het was een gezellig feestje! xo Daisy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s