Starry Night Eyelook

Soms moet je even all out gaan. Ook met make-up. En hoewel deze Starry Night eye make-up een kleurrijk geheel is, kan hij heel goed voor een feestje. Een splash paars hier, een veegje roze daar, een mooie zwarte lijn en tadaaa sparkly starry night eyes… Klinkt makkelijk? Dat is het ook! 

dsc02969

 

Ik heb de basis make-up al aangebracht, maar begin verder met een blote billen gezicht.

 

dsc02935

Mijn gouden tip voor long lasting oogschaduw? Simpel! Gewoon je kwastje een beetje nat maken, voor je het in je poeder doet. Geeft tevens een veel intenser kleureffect, zorgt dat het minder snel uitloopt en geeft een lichte metallic look. Super mooi voor deze intense ooglook. Zorg ervoor dat je het binnenste hoekje van je ooglid vrij laat. Dit, omdat hier straks een lichtere kleur komt om je ogen open en stralend te houden. Ik gebruik voor deze een diep paarse kleur oogschaduwpoeder.

 

dsc02938

Daarna ga ik met de eyeliner aan de slag. Ik gebruik een liquid eyeliner met een harde kwast, zodat ik meer controle heb over het trekken van het lijntje. Trek je ooglid vooral niet strak! Hierdoor komt je lijntje er namelijk niet mooi op te staan als je het loslaat. Ik houd mijn oog gewoon open en trek kleine streepjes die steeds langer worden langs mijn wimperlijn. Je kunt het zo dik maken als je zelf wilt. Begin dun. Het is makkelijker om het lijntje steeds wat dikker te zetten tot je het dik genoeg vind, dan te dik te beginnen en moeilijk moeten doen met corrigeren. Beetje gemorst of uitgelopen? Geen probleem, met een beetje tonic op een wattenstaafje heb je het er zo af.

 

dsc02951

Vervolgens breng ik de eerste laag mascara aan op mijn bovenste wimpers. Doordat ze aan de aanzet een beetje vochtig zijn door de liquid eyeliner, gebruik ik eerst een borsteltje met weinig mascara. Begin goed bij de wimperaanzet voor een volume effect. Gebruik eventueel een wimperkrultang voor nog meer volume. Laat goed drogen voordat je de volgende laag erop zet.

 

dsc02953

Trek onder je onderste wimperrand een lijntje met dezelfde kleur paars. Je kunt hem heel strak trekken, maar ik vind hem een beetje smudgy het mooist. Dit breng je aan met een kwast of met een wattenstaafje. Breng dit aan van buiten naar binnen en tot ongeveer driekwart. Laat wederom het binnenste van je oog vrij voor een lichtere kleur.

 

dsc02955

Vul de binnenste hoeken, zowel onder als boven, op met een hele lichte kleur roze. Bijna wit. Dit geeft direct een high light effect, waardoor het licht in je ogen valt. Trek hem langs de binnenkant van je neus door richting je wenkbrauw.

dsc02959

 

 

Trek daarna op je onderste waterlijn een lijntje met zwarte oogpotlood. Ik gebruik hier een potlood van Rimmel. Breng daarna, zowel op je bovenste als onderste wimpers, een volgende laag mascara aan.

 

dsc02964 (1)

Ik zocht de felste kleur roze in mijn make-up stash en deze blend je van buiten naar binnen met een kwastje. Aan de buitenkant mag hij goed fel zijn voor die opvallende look die we maken. Doe dit tot ongeveer halverwege je oog, zodat het tot net onder je oogbot valt.

 

dsc02964

Daarna vul je tot je wenkbrauw op met dezelfde lichtroze als die je aan de binnenkant van je oog hebt gebruikt. En klaar is je Starry Night Eyelook!

 

dsc02971

Helemaal opgaan in kleur? Ga dan los met een heavy kleur lipstick, die je royaal aanbrengt. En nu? Dance the night away! xo Daisy

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s