DIY: Potje geslaagd!

Een vriendin van me heeft afgelopen maand haar Bul Psychologie gehaald. Reden voor een groot feest natuurlijk! Maar wat moet je geven? Ik had geen zin in een boekenbon of fles wijn, want die zou ze vast wel van iemand anders krijgen. Daarom zocht ik iets origineels en kwam een ‘potje feest’ tegen op internet. Ik maakte hier mijn eigen variant van; potje geslaagd! Hoe je dit feestje samenstelt? Lees dan snel verder!

dsc02981

 

Wat heb je nodig? Allereerst een leuke, mooie, glazen pot. Ik kocht deze voor €1,59 bij Action. Daarna ben ik los gegaan met het maken van confetti in verschillende kleuren, die ik op de bodem heb gelegd. Je kunt deze natuurlijk ook kant en klaar kopen. Vervolgens heb ik de pot opgevuld met een klein nep plantje €0,89 bij Action (voor op haar grote mensen bureau voor op haar grote mensen werk), ballonnen, chocoladegeld (voordeel dat het bijna Sinterklaas is), feestelijke parasolletjes (voor in haar grote mensen vrimibo!) en serpentine.

 

dsc02986

Aan de buitenkant heb ik met een stukje wol en 2 kleuren washi tape slingers gemaakt en met een grote, tweekleurige serpentine het feestje afgemaakt. Een grote tag eraan met ‘potje geslaagd!’ en het feest kan beginnen!

dsc02984

dsc02987

Wat is jullie DIY cadeautip? 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s