Review: NYC Expert Last lipstick & Catrice Absolute Nude palette

Ook dit najaar mogen felle lippen. Knallen dus! Ik review vandaag NYC Expert Last in de kleur Blue Rose. Mijn ogen houd ik dan graag wat naturel. Hiervoor is Catrice Absolute Nude palette perfect voor. 

dsc02819

 

Nu ben ik nog maar sinds een paar maanden fan van lipstick. Ik heb best smalle lippen en vond het altijd zo gek staan, twee dunne streepjes met kleur. Een paar maanden terug ben ik toch van gedachten veranderd. Want vooral als je een heftige kleur gebruikt, valt het juist goed op. Ik moet er nog altijd aan wennen, zeker dat ik niet moet vergeten bij te werken als ik wat heb gegeten of gedronken.

 

dsc02821

Maar deze Expert Last van NYC blijft super goed zitten! Hij is te koop bij Kruidvat en kost €3,29. Een koopje dus. Zelfs als de toplaag er een klein beetje afgaat door te drinken, blijft er toch een goede kleur achter. Alleen even bijtippen dus. De kleur is tussen paars en roze in en kleurt goed bij mijn lichte huid. Op de foto lijkt hij erg roze, maar als ik hem op heb vind ik hem meer naar paars trekken.

 

dsc02823

 

dsc02836

De Absolute Nude oogschaduw palette van Catrice geeft 6 verschillende bruintinten in een doosje à €4,99. De twee linkse kleuren zijn op mijn hand erg licht, maar zijn heel mooi om de binnenkant van je oog wat mee op te lichten. De kleuren lopen op naar steeds donkerder. Er zit een mooi glimmertje in, dat net een beetje extra geeft.

dsc02838

dsc02842

Wat vinden jullie van deze kleuren? Goed voor dit najaar of ga je toch meer voor smokey eyes met nude lippen?

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s