My cup of tea

I love DIY! En toen ik deze ergens voorbij zag komen, wilde ik meteen aan de slag. Maar in mijn kast stond niets van dit moois, dus mocht ik eerst gaan shoppen bij de kringloop, ruilwinkel en antiekmarkt. En geslaagd ben ik! Nieuwsgierig waar ik het over heb?

img-20140923-wa00041

Etagères. Ik ben sowieso gek van etagères. Ze zien er zo gezellig uit en je kunt variëren in je interieur. In de zomer met schelpjes en steentjes, in de herfst met bladeren en kastanjes. Maar deze beauties hebben eigenlijk geen aankleding nodig.

Ik maakte dus een etagère met oude kopjes en schotels. Simpeler kan ik het niet maken, want je plakt alles stevig aan elkaar met Pattex 100% lijm (à €3,59), wacht een dag tot het goed is uitgehard en klaar!

 

Zelf vind ik het leuk om het met verschillende soorten kopjes en bordjes te doen, maar natuurlijk wel een klein beetje in dezelfde kleuren. Hier met roze, rood, goud en wit. Nadien heb ik in het bovenste kopje wat oase uitgesneden en hier nepbloemen ingestoken.

Wat vinden jullie van het resultaat? xo Daisy 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Nancy schreef:

    Mooi hoor (y)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s